Kinderen en baby's

Paper Wings

18 mei 2010
Paper Wings is weer zo’n fantastisch Australisch merk dat wij hier in Nederland hoognodig ontdekken moeten. Paper Wings is een creatieve mix van voormalige, huidige en toekomstige ideeën in het ontwerpen van kinderproducten.
Het is Paper Wings missie om de levens van kinderen verrijken door producten te creëren die een positieve invloed hebben op hoe ze er uitzien, zich voelen, hoe ze spelen en hoe ze de wereld om hen heen ervaren. Alle kledingstukken worden ontworpen om je kinds favoriet te zijn. Kledingstukken die liefdevol gedragen en versleten zijn dan dat je kind eruit gegroeid is.

Paper Wings Australie_kinderkleding van biologisch katoen

Jason Gibaud en Michelle Fallon vormen het creatieve team achter Paper Wings. De unieke schoonheid en functionaliteit van Paper Wings laten Jason en Michelles achtergrond in de kostuumontwerp voor films (Moulin Rouge, Peter Pan en Star Wars) en ervaring met architectuur en interieur design zien. Maar ook de schat aan informatie die ze vergaarden door de opvoeding van hun eigen kinderen is belangrijk. En dit komt naar voren in de functionaliteit, comfort en het plezier waarmee je kinderen de producten van Paper Wings beleven.

Tilt biologische kleding naar een hoger niveau

Elke collectie wordt met de groots mogelijk zorg gemaakt en waar nodig worden details met de hand gemaakt. Paper Wings gebruikt de best producten en de prachtigste natuurlijke stoffen. Om de kleding te verven gebruikt Paper Wings verfstoffen met low-impact kleurstoffen. Paper Wings viert de vrijheid van het kind zijn, met kleding die kinderen kind laat zijn en bovenal zich kind laat voelen. En tilt biologische kinderkleding naar een heel ander niveau…die van haute couture.
Paper Wings_GoodGirlsCompany_kinderkleding van eco katoen

oordeel over Paper Wings

Sinds Miss G. begin deze maand haar eerste kledingpakketje met een Australisch topmerk ontving, ben ik helemaal enthousiast. De kwaliteit van deze kledingstukken is prachtig en de reacties om mij heen liegen er niet om. Ik deel graag met mensen uit welke Australische webwinkel het kledingstuk komt. Dat geeft soms teleurgestelde reacties. Veel moeders willen het hier kunnen kopen. En gelijk hebben ze. De Australische kledingmarkt is verantwoordelijk voor een aantal fantastische juweeltjes. Juweeltjes die in Nederland helaas vaak nog niet verkrijgbaar zijn. En dat moet veranderen. Ik ben wel een beetje uitgekeken op Nederlandse webshops die ongeveer allemaal hetzelfde verkopen. Ik wil unieke mode, ik wil dat mijn dochters unieke kleding dragen. Kleding die reactie oproept en mensen naar mij toe laat komen met de vraag waar ik dat gekocht heb.
Paper Wings is een prachtige aanvulling voor menig Nederlandse webshop. Het is modieus genoeg voor ene verkleedpartijtje en praktisch genoeg voor een schooldag. Ik hoop dan ook dat er Nederlandse webshops zijn die het lef hebben om het in te kopen.

Paper Wings is verkrijgbaar bij:
Tyler and Tallulah
Little Skye
Little Bean shop
Little posh Princess

  • Reply
    Cornflower Blue is een fairtrade en eco - GoodgirlsCompany
    24 februari 2015 at 13:20

    […] schreef het afgelopen jaar al over verschillende buitendlandse ecomerken zoals Shirin NYC, PaperWings, Serendipity Organics, Sarah Waldo Organics, Three Little Trees en dichter bij huis Hopsan. […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!