Samenwerken

Samenwerkingen

Voor PR-bureau’s
Ik houd mijn lezers graag op de hoogte van de laatste nieuwstjes op het gebied van zwangerschap, kinderkleding, speelgoed, lifestyle en beauty.
Voor mijn blog ontvang ik graag persberichten van nieuwe webshops, leuke events, nieuwe product releases, leuke presentaties, en uitnodigingen voor events en beurzen. Deze ontvang ik graag via goodgirlscomp@live.com.

Gast-blog
Heb jij een ook blog? Leuk, ik sta altijd open voor samenwerken. Als je blog een beetje aansluit bij mijn doelgroep of de onderwerpen waar ik over blog, kan je mij altijd een mailtje sturen. Denk aan een review, bezoek aan een event, delen van een lekker recept, handige tip, of leuke DIY.  Natuurlijk wordt er altijd een link naar jouw blog opgenomen in het artikel en wordt deze gedeeld op mijn social media.

Commerciële samenwerkingen
Ook voor bedrijven en merken is GoodGirlsCompany interessant. In het afgelopen hebben wij verschillende merken, bedrijven en producten geholpen bij het uitbreiden van naamsbekendheiddheid. De meest voor de hand liggende manier hiervoor zijn reviews van producten of het organiseren van winacties. In de rubriek Mommy Monday giveaway geef ik hier ruimte voor. Ook het plaatsen van advertorials en banners is in overleg mogelijk. Wil je informatie over de mogelijkheden of kosten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Of bekijk de mediakit voor meer informatie.

Vanwege mijn brede interesse zijn er verschillende mogelijkheden. In het afgelopen jaar heb ik onder andere samengewerkt met de volgende partijen:

KIDS: Cocobelt ♥ Ikbenmama.nlTsjip GeboortekaartjesPareltjes voor Pareltjes ♥ Z8 ♥ Kidzroom
FASHION: Only for Men ♥ Smit Mode ♥ Kleertjes.comMaxomorra ♥  Lovestation22 ♥ Otto
SCHOENEN: Develab
BOEKEN: Ark Media ♥ Joy4Kidz
BEAUTY: Madara Cosmetics ♥ PREP cremeTreacle MoonKids Klenz ♥ Knappe Kikker ♥ Kises Overseas ♥ Vichy
SPEELGOED: Disney ♥ Imaginarium ♥ Fisher PriceMy First Baby Born ♥ Bratz
FOOD: Squiz Knijpzakjes
LIFESTYLE: Lucardi ♥  SeepjeZirb SnoozzzePhotogiftsWebprint.nl ♥ Rosti-Mepal ♥ Squiz ♥ Lanjou ♥ Studio Bluebird ♥ Ziezie ♥ Duifhuizen ♥ Kidsgigant

Bekijk mijn uitgebreide lijst met samenwerkingen onder reviews en give-aways.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!