Over Josan Jongbloed

afro-hair-extensions-GoodGirlsCompany
Wat leuk dat je een kijkje neemt op ‘mijn eigen pagina’. Op deze pagina kom je meer te weten over mij:  Josan Jongbloed. In 2009 begon ik met het blog GoodGirlsCompany.  Voornamelijk als hobby. Sommige mensen verzamelen graag postzegels of gaan vissen om zich te ontspannen. Ik surf graag op het internet, verzamel informatie en inspiratie over dingen die leuk vind. En waar het hart van vol is, stroomt mijn blog van over. In de afgelopen jaren werkte ik als communicatieadviseur voor verschillende organisaties. Hierdoor stond het bloggen toch wat op een lager pitje. Als alleenstaande moeder met fulltime baan en 2 kleine kinderen had ik andere prioriteiten. Maar het bloggen bleef toch kriebelen.

Inmiddels ben ik gelukkig hertrouwd en woon ik in een prachtige nieuwbouwwijk in Arnhem. Een reorganisatie zorgde er voor dat ik mij ben gaan bezinnen op wat ik leuk vind en wat mij energie geeft.  Zo begon ik weer fanatiek met bloggen. Ik vind het heerlijk om een ‘mommy blogger’ te zijn. Om contact te hebben met bedrijven en relaties te onderhouden, persevents te bezoeken, contact te hebben met andere (mama) bloggers en alle verkregen informatie en inspiratie te delen met lezers.

Bloggen is mijn hobby. Zo lang het energie geeft, zal ik mij hier met hart en ziel op storten. Zodra het alleen maar frustratie en stress geeft zal ik bij bezinnen op wat ik er aan kan doen om er weer plezier in te krijgen.

“Life  begins at the end of your comfort zone”

 • HBO diploma Communicatie aangevuld met post-HBO digitale communicatie;
 • eigenaar en blogger voor GoodGirlsCompany;
 • enthousiast, loyaal, nuchter, creatief, eigenzinnig maar lief;
 • dol op social media. Al jaren fanatiek Twitter en Pinterest-fan maar sinds kort ook te vinden op Instagram en Snapchat: GoodGirlCo
 • houdt van bloggen, bakken, lezen, gamen, de (digitale) wereld ontdekken en lekker lang in bad zitten;

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Instagram

  Volg mij op Instagram!