Kinderen en baby's

Op kleine voet

1 september 2010
 Als moeder ben ik een beetje a-typisch. Waarom? Ik ga pas over kinderschoenen nadenken als mijn dochters weer uit een maat gegroeid zijn. Als de nood zeg maar echt aan de man is. En je dus ook geen geschikte schoenen vinden kunt (maar dat geheel terzijde). Raar want ik had het eerste paar babymeisjesschoentje al voordat Miss. G ook maar geboren was. Voordat ik sowieos wist dat ‘het’ een meisje was. Ik viel voor de ‘schattigheidfactor’. Dat zul je waarschijnlijk ook hebben als je de verschillende schoentjes bij Op kleine Voet ziet.

Op kleine voet_ Me-in-mind_flying heart Mary Jane white

Op kleine Voet is gespecialiseerd in kinderschoentjes voor de leeftijd van 0 tot 3 jaar. Slofjes van onder andere Inch Blue, Starchild, Baby Paws, Beba Bean, en Jack & Lily voor als je kleintje net gaat kruipen en de wereld om haar heen ontdekt.
Als ze al een klein beetje kan lopen, schakel je over op de super hippe schoentjes van Pediped. Deze hippe schoentjes zijn helemaal hot in Hollywood. Op GoodgirlsCompany heb ik al in verschillende blogposts aandacht aan Pediped besteed over de couture en de lente collectie. Pediped Originals zoals wij ze kennen, met grip en go of met flexibele zool. Ik durf haast te zeggen dat Op kleine voet de grootste online collectie van Pediped heeft.

Op kleine voet_ Pediped_Isabelle Red patent_lak_GoodGirlsCompany

 

Modieuze babyschoentjes

Het prettige aan Op Kleine Voet is dat ze voldoende variatie in babyschoeisel hebben. Uiteindelijk kwam mijn laksheid met babyschoentjes gewoon voort uit een gebrek aan kennis. Toen ik baby’s om mij heen met van die vormloze afzakslofjes zag, hoefde ik zeg maar niet meer “Ik wacht wel tot ze groter zijn en echte schoentjes dragen kunnen”, dacht ik. Dat hoeft nu dus niet meer want Op Kleine voet bewijst dat er ook voor kids onder de 1 jaar leuke mary janes, ballerina’s en ander modieus schoeisel bestaat.

Op kleine voet_ Starchild_Baby love white_kinderschoenen

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!