Geen categorie

Onderkleertjes

2 comments437 views
 Aan de bovenkleding van mijn dochters besteed ik vaak veel aandacht. Dat is wat je het eerste ziet. Maar met wat ze daar onder dragen kunnen ze ook behoorlijk hun individualiteit uitdrukken. Of het nu een romper of een hemdje iser is genoegd moois verkrijgbaar. Houd je net zoals ik van vrolijk en hip kinderondergoed dan waan je je bij Onderkleertjes in een paradijs. Eigenlijk is het ondergoed van Onderkleertjes veel te mooi om onder kleding te verstoppen. De gave prints en frisse kleuren maken je kinds ondergoed tot een ware blikvanger.

Onderkleertjes is een webwinkel gespecialiseerd in leuk, hip en mooi kinderondergoed. Het assortiment bevat onder andere merken Paul Frank, Holly’s, Katvig, Krista Lynggaard, Lullawear, Mala, Molo, Nanoou, Petra Boase, Smafolk, Solidary people, Twisted Twee en Wild.

Onderkleertjes-Molo-romper-Dalmatian-fleus-leuk-ondergoed-voor-kinderen

Als er een merk is dat we even speciaal willen belichten dan is het wel Molo. Wat een geweldig ondergoed! Is dit geen plaatje? En op een regenachtige dag smelt je blues als sneeuw voor de zon met deze.

Onderkleertjes-Molo-collage-flower-onderkleding-voor-kinderen

Een leuk cadeautje
Het ondergoed van Onderkleertjes is allereerst een heel leuk cadeautje voor je eigen kinderen. Maar heb je die (nog) niet of zoek je het ideale kraamcadeautje? Ook dan kun je bij Onderkleertjes terecht. Tegen een kleine vergoeding pakken ze het bij de cadeauservice mooi in en sturen het naar degene die je wilt verrassen.

Onderkleertjes-Wilde-veldbloem-ondergoed-voor-kinderen-leuk-kinderorndergoed

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

2 Comments

Praat mee!