Kinderen en baby's

Olvarit zoekt 1000 baby’s

556 views
Iedere moeder kent wel dat dilemma. Babyvoedsel zelf maken of toch gewoon uit een potje. Over het laatste zijn de meningen verdeeld. Sommige moeders draaien hun hand er niet voor om terwijl anderen er niks van moeten weten. Daarvoor hebben zij verschillende redenen.

Fabrikanten van babyvoeding proberen de potjes af te stemmen op de behoefte van de baby en de wensen van de moeder. Daarom zoekt Olvarit 1000 ouders met baby’s. Is jouw kleintje in januari 2013 tussen de drie en vijf maanden oud en wil jij een expert worden in kindervoeding doe dan mee!

Je ontvangt gratis een startpakket met daarin 6 potjes Olvarit Mijn eerste hapjes die je zelf met je baby mag uitproberen. Daarnaast mag je 12 potjes en prachtige informatieboeken uitdelen aan vriendinnen die ook een kleintje hebben.

Wil jij meedoen? Schrijf je dan nu in!

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!