Kinderen en baby's

Olive & Moss

20 juli 2010
Bij het zien van deze super schattige en een tikkeltje eigenwijze karaktertjes voelde ik toch haast een steek van jaloezie dat ik het niet kende toen ik in verwachting was van Miss G.Princess of Miss B. en werkelijk alles kocht was los en vast zat. Ze luisteren naar namen als Bella the Bird, Betty the Bunny, Collette the Cow, Otto the Owl, Perry the Panda en Tarquin the Tiger en zijn überschattig. Waar ik het over heb? Dé hit in Engeland: Olive & Moss

Ergens in een slaapkamer in Zuidoost Londen lanceerde Olive & Moss in 2007 hun eerste collectie die bestond uit 10 ontwerpen. Ontwerpster Nina Govan ontdekte dat de klanten helemaal weg waren van de eenvoud van haar designs. In tegenstelling tot de meeste babymerken durfde Nina het aan een visie te ontwikkelen die verder ging dan het traditionele blauw voor jongens en roze voor meisjes.

Olive-and-Moss-Bella-the-bunny-leuke-babykleding

Ze ontwierp uniseks kleding die ze voorzag van hedendaagse frisse kleuren. Collecties die het hele jaar rond gedragen konden worden en daarmee ideaal waren om te kopen als kraamcadeautje of gewoon om jezelf cadeau te doen. Tegenwoordig vind je Olive & Moss in meer dan 200 Britse winkels en het is hard op weg het Europse vaste land te veroveren!

Olive-and-Moss-Margot-the-mouse-waar-koop-je-Olive-and-Moss-leuke-babykleding

Review Olive& Moss

Een van mijn reden waarom ik altijd het geslacht van de baby wilde weten is dat ik dan gericht spulletjes kan kopen. In mijn geval dus duidelijke meidenkleding en lifestyle spulletjes. Ik heb het altijd verfoeid dat uniseks babykleding simpel wit zonder persoonlijkheid is. Maar bij het zien van de geweldige babykleding van Olive & Moss begrijp ik dat dit geen argument meer hoeft te zijn. De collectie is fris, vrolijk en de mutsjes met oren maken het lekker eigenwijs. Het mutsje met konijnenoren is beslist een musthave!

Je koopt Olive & Moss bij:
Olive & Moss

Olive-and-Moss-Perry-the-Panda-leuke-babykleding

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!