Geen categorie

Oilily wintercollectie 2010 meisjes

1136 views
Oilily wintercollectie

Na de babycollectie kan de meisjescollectie natuurlijk niet achter blijven. Ik weet niet hoe Oilily het doet, maar de kleding oogt altijd heel vertrouwd zonder dat je denkt “gaap, dat heb ik al gezien”.Het is tijdloos en zoals altijd gemaakt met prachtige details. Kleding die kinderen, kind laat zijn. De meisjescollectie heeft folkloristisch bloemenjurkjes zoals Diana, Delicious en Diba. Jurken gemaakt van dikke ribstof waardoor ze houden alsof ze je dochter warm houden tijdens een koude Nederlandse winter.

Ook de rokken zijn je aandacht waard. Veel bloemen. Leuk is het rokje Sina die in een fuchsia roze, donker blauw en grijze varriant gemaakt is. Als laatste moet je zeker de jassen bekijken. Prachtige modieuze mantels zoals Chiara of Crown jas.

Oilily tales of freedom wintercollectie 2010Oilily wintercollectieOilily rokje voor meisjes
Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!