Kinderen en baby's

Oilily wintercollectie 2010 baby’s

877 views

Al eerder schreven we over de Oilily Tales of Freedom collectie. Hier bij GoodGirlsCompany kunnen we maar geen genoeg krijgen van deze Oilily wintercollectie. In deze collectie is ook aan de baby’s gedacht. Speciaal voor de allerkleinsten kan je kiezen  uit lekker eigenwijze kledingstukken met veel persoonlijkheid. Zoals dit Haska vest. met poezen print.

Ook de Oilily wintercollectie voor baby’s is lekker bont gekleurd. Maar men heeft er wel rekening mee gehouden dat baby’s moeten kunnen bewegen en kruipen. Kleurrijk maar functioneel. Modieus gecombineerd met soepele stoffen. Voor de feestdagen kies je natuurlijk iets feestelijks en klassieks uit voor je dreumes. De Oilily wintercollectie biedt je genoeg keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van het schattige Dolores jurkje dat je links recht onder zit. Oud roze met schattige rode roosjes. Prachtig afgewerkt zoals je van Oilily gewend bent.

Voor Miss G. Heb ik de middelste tuniek gekocht uit de Oilily wintercollectie. Deze is versierd met geborduurde bloemen op de mouwen. De kleine knoopjes op de voorkant, geven de tuniek iets sierlijks.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!