Geen categorie

Oilily Tales of Freedom

18 augustus 2010

Zoals ik in een eerder blog vermeldde, tonen wij je de komende dagen een aantal kledingstukken uit de Oilily Gipsy Tales of Freedom collectie. Dit is Oillily’s nieuwste winterkleding collectie 2010. Een collectie met Baltische invloeden. Felle kleuren en prachtige borduursels voor kleine en grote meisjes. Eigenlijk weer een Oilily collectie zoals het bedoeld is. Je merkt dat het terugkopen van dit label door de voormalige eigenaren een goede invloed heeft.

In de afgelopen dagen toonden we je al de wintercollectie voor baby’s. Een vrolijke collectie die er rekening mee houdt dat baby’s moeten kunnen kruipen en bewegen. Maar waarom zou dat niet in style mogen? Ook de Oilily Tales of Freedom collectie voor meisjes kreeg je een paar dagen later te zien. Hier zag je onder andere de blauwe tuniek die ik deze winter voor Miss G. kocht. Heerlijk warm, praktisch en goed te combineren met verschillende items.

De Oilily Tales of Freedom wintercollectie heeft prachtige folkloristische prints. Je ziet duidelijk dat ze hun inspiratie hebben opgedaan in de landen aan de Baltische staten. En waarom ook niet? Vrolijke bloemenprints in diepe kleuren verrijken de kledingstukken. Maar ze hebben we de oer-Hollandse degelijke visie dat je dochter zich er prettig in moet voelen. De kledingstukken zijn gemaakt van warme rijke stoffen. Ideaal voor wanneer het buiten weer wat kouder is maar je dochter nog steeds een zwierige jurk aan wil. De vrolijke Russische poppetjes maken de kledingstukken helemaal compleet.

Met Oilily Tales of Freedom ontmoet het Westen het Oosten en deze botsing levert een prachtige explosie aan kleuren en materialen op. Speciaal voor onze lezers selecteerden we  in bovenstaande foto een aantal topstukken uit de wintercollectie van Oilily. Heerlijke warme wollen winterjassen. Maar ook warme jurken met  bloemen borduursels gemaakt van corduroy stof.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!