Feestkleding

Oilily jurkjes

677 views
Als je aan Oilily denkt, denk je aan jurkjes. Vrolijke jurkjes voor meiden en jonge vrouwen. Kleding die mooi blijft wat je ook doet en hoe vaak je de kledingstukken ook was.  Dit jaar heeft Oilily een mooie zomercollectie boordevol Oilily jurkjes. Zwierige jurken voor baby’s dreumesen en grote meiden. Sinds Oilily vorig jaar wereldkundig maakte om in het najaar van 2010 met een nieuwe collectie te komen, gaat het goed met het merk. Als kindermodeblog zijn we natuurlijk erg nieuwsgierig naar waar ze in het diepste geheim aan gewerkt hebben. En natuurlijk hoe de voormalige eigenaren achter de schermen hard werkten aan de unieke Oilily look and feel weer terug te brengen naar het merk.
Totdat de nieuwe collectie Tales of Freedom gepresenteerd wordt, moeten de echte Oilily fans het van de webshop hebben.  Beter iets dan niet. Het is leuk om alvast een kijkje te nemen en de nieuwste Oilily jurkjes te bekijken. In bovenstaande plaat selecteerden we drie jurkjes met een witte basis en bloemenprint. Gemaakt van soepelvallend katoen zijn deze Oilily jurkjes zeer geschikt voor warme dagen. Heb je nog niet alle kledingstukken voor je dochters zomercollectie binnen? Aarzel dan niet maar neem eens een kijkje. Koop stoere, leuke of live Oilily jurkjes voor je dochter en profiteer van de leukste aanbiedingen voor meisje (s). Zowel grote als kleine 😉
Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!