Geen categorie

Oilily Gipsy Tales of Freedom

2 comments488 views
Het gaat goed met Oilily. Vorig jaar nog werd het merk failliet verklaard. Maar nadat de oorspronkelijke oprichters het terugkochten en er naast geld vooral liefde en betrokkenheid in staken, zit Oilily weer helemaal op de goede weg. Hun nieuwste collectie Oilily Gipsy Tales of Freedom is een vrolijke mix van folkloristisch invloeden. Invloeden uit Rusland en andere oosterse landen gecombineerd met oer-Hollandse nuchterheid. Dat resulteert erin dat de Oilily Gipsy Tales of Freedom collectie erg draagbaar is. Heerlijk warm, modieus en ook nog leuk om te zien.
Zowel moeders als dochters zullen deze kledingcollectie omarmen. Geen geruzie meer met je fashionable dochter omdat ze geen zin heeft om bepaalde kledingstukken te dragen. Je laat haar gewoon zelf kiezen. De Oilily Gipsy Tales of Freedom collectie heeft namelijk keuze zat. De opvallende kindercollectie is gebaseerd op onconventionele verhalen over vrijheid. Het soort verhalen dat kinderen over de hele wereld inspireert los te breken en hun dromen te volgen.  Hier op kindermodeblog GoodGirlsCompany tonen wij je de komende paar dagen een aantal hoogtepunten uit de Oilily Gipsy Tales of Freedom collectie. Kledingstukken voor baby’s maar ook voor jonge dametjes. Zo geven we al vast een overzicht van welke items een musthave zijn voor je dochters kledingkast.
Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

2 Comments

Praat mee!