Kinderen en baby's

Nutrilon zoekt testmoeders

393 views

500x500 Nutrilon Dreumesmelk TestmamaRond 1 jaar eten veel kindjes met de pot mee. Door hun snelle ontwikkeling hebben peuters een andere voeding nodig als volwassenen. Om in deze behoefte te voorzien, ondersteunt Nutrilon Dreumesmelk met extra voedingsstoffen: ijzer, ter ondersteuning van de hersenontwikkeling en vitamines A, C en D voor een gezond immuunsysteem.

Nutrilon zoekt testmoeders die meer informatie kunnen geven over de voedingsgewoontes van hun kindjes. Met de verkregen informatie kunnen ze de voedingsstoffen in hun Dreumesmelk nog beter aan te laten sluiten op de voedingsbehoefte van peuters.

Als je meedoet krijg je gratis een pakket met Nutrilon Dreumesmelk, peuterbekers en informatie. Deze mag jezelf houden maar kan je ook uitdelen aan andere ouders. Zo help je ze om de  voedingsbehoefte van hun kindje te ontdekken.

Heb je een kindje tussen de 9 en 14 maanden en wil je gratis de Dreumesmelk testen? Meld je dan nu aan!

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!