KinderkamerLifestyle

Nieuwe wonderlampen bij Hartendief

883 views

Wonderlampen van HartendiefHartendief heeft er een nieuwe wonderlamp bij: Volle Maan is een heuse blikvanger voor elke kinderkamer. Pas als het donker is en de lamp aangaat, wordt de Volle Maan (en nog veel meer!) zichtbaar. Een prachtige lamp om verhalen bij te vertellen voor het slapengaan. Bovendien zijn nu bij alle wonderlampen ook bijpassende wandlampen verkrijgbaar.

Wonderlijke Wonderlampen
Wonderlampen zijn hanglampen met een subtiele grafische print aan de buitenkant. Een blikvanger op zich. Aan de binnenkant gaat echter een heel verhaal schuil. Een geheim verhaal dat zich pas prijsgeeft in het donker, als de lamp aangaat. De lamp Bos bijvoorbeeld is een echte sprookjeslamp. Overdag heeft hij een moderne print van bomen in grijs- en bruintinten. ‘s Nachts komt het bos tot leven, met talloze dieren die bij elkaar komen rond een knappend kampvuurtje. Zo zijn er in totaal 4 varianten: Bos, Bloesem, Ballon en de nieuwkomer Volle Maan. De diameter van de hanglampen is 30 cm en de hoogte 22 centimeter.

Wonderlamp_Hartendief_lifestyle_leuke lampen voor de kinderkamer

Nu ook Wonderwandlampen
Nieuw bij Hartendief zijn de bijpassende wandlampen in dezelfde prints als de wonderlampen. De halve cirkelvormige wandlampen stralen een zacht licht uit en onthullen ook hun verhaal pas in het donker. Ideaal als lees- of nachtlampje. De lamp Bloesem is echt een romantische meidenlamp met vogels verscholen tussen de bloesems. Ballon laat weer een heus feestje zien met Panda, Beer, Vos en Muis. En Volle Maan komt ‘s nachts tussen de bomen tevoorschijn, samen met duizenden sterretjes en talloze dieren die op pad gaan in de zomernacht. Afmetingen: 22 x 18 centimeter.

Wonderlampen van Hartendief

Hartendief
Hartendief heeft een sprookjesachtige collectie hang- en wandlampen voor elke kinderkamer. Van romantisch tot stoer, met grappige dieren of racende auto’s. Het brein achter de kinderkamerverlichting is Hylkia de Jong, een ontwerper die modevormgeving studeerde aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam. In het verleden maakte ze ook speeldozen, spiegels van hout en klei, schilderijtjes en haar bekende speeldooskussen met papiermaché prinsenkopje.

Hartendief wonderlampen

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!