Kinderkamer

Toffe muurprints voor in de kinderkamer

29 mei 2016

Kinderkamers worden helemaal gezellig wanneer je ze voorziet van vrolijke muurprints. Zo maak je de kinderkamer van je kleintje helemaal af en geef je het een persoonlijk tintje. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten behang en kan wel wat afbeeldingen als inspiratie gebruiken? Lees dan vooral verder en laat je verrassen.

Eijffinger wallpaper flamingo-GoodGirlsCompany-behang voor de kinderkamer

Kies een kleur of een thema en creeer een eigen sfeer door bijvoorbeeld een keuze te maken uit verschillende meidenbehangetjes, retro behang, jungle behang, drukke prints of juist een stijlvol, rustig behang. Voor ieder wat wils dus.

Bora behang-GoodGirlsCompany-kidnerkamer behang

Een behang voor de kinderkamer

Ben je niet zo creatief maar wil je wel een leuke kamer voor je kindje? Door gebruik te maken van behang ben je snel klaar met de makeover. Om de kamer helemaal af te maken is het verstandig om ook direct het plafond te witten. En daarbij is het belangrijk om mooie meubeltjes en kleine accessoires te kopen die helemaal in de kamer passen. Het favoriete behang onder de kleintjes zijn veelal bossen, bomen en dieren prints op de muren.

Eijffinger wall paper wood-GoodGirlsCompany-behang voor de babykamer

Deze stijl wordt ook wel Urban Jungle genoemd. Urban Jungle met een kinderlijke touch. Ook de drukke prints doen het goed bij de kinderen. Denk aan kleurrijke prints, getekende figuurtjes als auto’s en Disney figuren.

Studio Ditte-GoodGirlsCompany-behang met bloemen

Kinderkamer verven

Wel een nieuwe kamer, maar niet veel tijd? Of wil je het gewoon graag snel aangepakt hebben zonder te veel poespas? Kies dan voor een kleurtje op de muur. Snel, makkelijk en verfrissend. Tegenwoordig zijn half geverfde muren helemaal hip. Daardoor ben je nog sneller klaar.

baby-nursery-girl-Leander-GoodGirlsCompany

Bron inside out:

tipi-muurprints-GoodGirlsCompany-petit small

bron petit Small

Muurprints door een muurschildering

Een kleurtje op de muur lijkt fris en gezellig, maar zou het niet leuker zijn om iets unieks op de muur te laten schilderen? Iets persoonlijks en wat echt bij de stijl van je kleintje past? Denk hierbij aan krijtverf, glitterverf of een prachtige muurschildering. Muurschilderingen op kinderkamers maken het voor je kind net even wat leuker om op de kamer te spelen en te slapen. Je kind leert zo ruimdenkend te zijn.

Muusrtickers-Studio Bluebird muurstickers-Leuke muurstickers voor de kinderkamer-GoodGirlsCompany

Heb je zelf twee linkerhanden en besteed je dit creatieve klusje liever uit? Dan kan een ervaren schilder je uit de brand helpen. Toen i hoogzwanger van Miss C was liet ik een vriendin een muurschildering maken.

Maar wat kost een schilder eigenlijk, en hoelang is de schilder hiermee bezig? De kosten liggen ongeveer tussen de € 100 en € 300. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat een schilder ongeveer een halve dag tot een hele dag mee bezig is. Dus zelfs als je hoogzwanger bent heb je nog tijd genoeg om deze klus last minute uit te laten voeren.

Heb jij gebruik gemaakt van muurprints in de kinderkamer? En heb je dit zelf gedaan of laten doen door een vakman/vrouw?

Liefs Josan

♥ Dit blog is tot stand gekomen door een samenwerking

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!