Lifestyle

Mooie cadeautjes met Happy Wrapping

676 views

Happy wrapping_ kadootjes inpakken_inpakpapier_cadeaupapier_origineel_ankepanke_nl_eigenpakket_2Grafisch ontwerpster en illustrator Anke van der Meer presenteert 21 t/m 23 november op Flavourites Live Happy Wrapping aan het grote publiek. Happy Wrapping bestaat uit pakketjes met hierin alles wat er nodig is om het perfecte cadeautje in te pakken: cadeaupapier, kaartjes en bijpassende tape- en feeststickers, allemaal ontworpen op kleur of thema. Zo is alles bij de hand om direct aan de slag te kunnen en de mooiste cadeaus te creëren.

Cadeautjes in lievelingskleur

De Happy Wrapping-pakketten bevatten voldoende materiaal voor ongeveer 10 cadeaus. Een pakketje bestaat uit diverse soorten cadeaupapier, minikaartjes, ansichtkaarten en stickers die samen prachtige cadeautjes maken.ankepanke_nl_kerst_Happy wrapping_inpakpapier_masking tape_cadeaus versieren

 

De eerste kleurpakketten zijn verkrijgbaar in geel, oranje, roze, rood, paars, blauw, mint, groen en zwart-wit. Het inpakmateriaal zit in een vrolijke map en lijkt al wel een cadeautje op zich.

Bijzondere gelegenheden

Er zijn ook volop themapakketten in de maak, bijvoorbeeld voor de feestdagen, verjaardagen of geboortes. Deze pakketten zijn extra feestelijk en speciaal ontworpen voor de gekozen gelegenheid. Handig om in huis te hebben en om toepasselijk inpakmateriaal te kunnen gebruiken in een handomdraai. Omdat alle pakketten van 1 ontwerpster komen, passen ze ook heel goed bij elkaar en zijn hierdoor onderling te combineren.

Flavorites Live_Happy Wrapping_ ankepanke_nl_zwartwit

Inspiratie

Om inspiratie op te doen over het bijzonder inpakken van cadeaus is er de speciale Happy Wrapping-website: www.happywrapping.nl. Hier zijn ook tutorials te vinden en andere leuke ideeën. Creatief aan de slag was nog nooit zo makkelijk.

Flavorites Live_leuke webwinkels_events voor moeders_happy wrapping

Kijk voor alle pakketten op www.ankepankesshop.nl

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!