Fashion Reviews

Moederdag Musthave Lucardi Silver & Diamond

21 april 2015
Lucardi-Silver and Diamond-Moederdag-GoodGirlsCompany-Mamasieraden-sieraden voor Moederdag

Op 10 mei is het Moederdag. Een dag waarop alle moeders in het zonnetje worden gezet. Waarbij zowel kinderen als papa’s onder het genot van een ontbijtje laten merken dat ze je inzet in het gezin waarderen. Voor deze speciale dag heeft Lucardi een prachtige feestelijke collectie Lucardi Silver & Diamond. Een mooi sieraad om je er aan te herinneren dat het moederschap speciaal is. En net zoals een diamant vele facetten met een schittering kent.

Lucardi-Silver and Diamond-Moederdag-GoodGirlsCompany-sieraden-Review

Voor mij heeft Moederdag iets speciaals. Mijn kinderen die zo zachtjes mogelijk op hun tenen door het huis sluipen. Net iets te hard tegen elkaar fluisteren. Ik die het spelletje meespeel door net te doen alsof ik nog niet wakker ben. Die blije en trotse gezichtjes als ze mij een zelfgemaakt ontbijtje geven. De zelfgemaakte, unieke knutselwerkjes. In die paar uur op de zondagochtend zit zoveel liefde, trots en toewijding dat ik daar minimaal wel een jaar op kan leven.

Lucardi Silver & Diamond- sieraden voor Moederdag- Moedersieraden-Mamasieraden-Geboortesieraden-GoodGirlsCompany-Moederdag Musthave

Een Moederdag-ring om te koesteren

Als moeder houd ik van sieraden  voor speciale momenten. Zo heb ik verschillende juwelen die mij herinneren aan een speciaal moment. Mijn verloving, trouwen en de geboorte van mijn dochters.  Door ze te dragen en te koesteren heb ik deze speciale altijd bij mij. Ook dit jaar zal Moederdag speciaal zijn. Een moment waarop we nog even met zijn viertjes zijn voordat we hopelijk enkele weken later een nieuw meisje in deze familie verwelkomen.

Lucardi Silver & Diamond- sieraden voor Moederdag- Moedersieraden-Mamasieraden-Geboortesieraden-GoodGirlsCompany-juwelen-Revi

Dit jaar ontving ik van Lucardi een prachtige ring uit de Silver & Diamond collection. Ik mocht hem zelf uitkiezen. Ik koos voor een mooie zilveren ring met 5 diamantjes. De betekenis hier achter is dat ieder diamantje voor een gezinslid staat die mij dierbaar is. De ring is puur, klassiek en prachtig in contrast met mijn huid. Vanaf nu zal deze ring mij  altijd herinneren aan het mooie gezin wat ik heb en de baby die nog komen gaat.

Lucardi Silver & Diamond-diamanten juwelen-Lucardi-GoodGirlsCompany

Lucardi Silver & Diamond

De Lucardi Silver & Diamond collectie bestaat uit een aantal prachtige sieraden. Deze juwelen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die opzoek zijn naar wat extra bling in hun leven.  De collectie heeft een aantal klassieke sieraden zoals een zilveren ring met blauwe saffier en diamant. Een klassieker die hard op weg is opnieuw het hart van jonge moeders te stelen doordat prinses Katherine van Engeland er ook een heeft. Ook dit sieraad komt met bijpassen oorbel en collier. Houd je meer van modern? Dan kies je de zilveren rail ring met diamanten uit. Een prachtige slanke ring zonder poespas waarmee je een duidelijk statement maakt.

Wil jij net zoals ik een speciaal sieraad uit de Lucardi Silver & Diamond collectie? Voor jezelf of voor je moeder? Met de speciale Moederdag kortingscode LUCARDI-VK krijg je  €10,-  korting op de Lucardi Silver and Diamond collection. Deze code is geldig tot 31-05-2015. (Ook geschikt om voor een later moment te gebruiken).

GoodGirlsCompany-Moederdag- Musthaves-Moederdagcadeautjes-sieraden voor moederdag

 

Dit blog bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Wat mama echt wil hebben voor Moederdag - GoodGirlsCompany
  7 mei 2015 at 19:00

  […] marathons, is het hier op GoodGirlsCompany verdacht stil. Geen dagelijks Moederdag blog. Op mijn Lucardi blogpost en de mogelijkheid om via Helpling een schoon huis te winnen, heb ik er nog niet veel aandacht aan […]

 • Reply
  Astrid
  21 april 2015 at 14:52

  Mooie uitgekozen hoor! Ik ben geen ringen mens maar heb laatst ook een prachtige ring bij lucardi vandaan. Heel blij mee, en die van mij hebben idd ook allemaal een betekenis.
  Vind jouw betekenis erg leuk

  • Reply
   Josan
   21 april 2015 at 19:02

   Dank je wel. Ik vind een ketting soms wel handiger omdat ik voor het bereiden van eten regelmatig mijn ringen moet afdoen. Ach het helpt mij om een selectie te maken

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  21 april 2015 at 11:23

  Wat een mooie ring zeg! En prachtig verpakt ook.

  • Reply
   Josan
   21 april 2015 at 19:01

   Ja, ik ben er ook erg blij mee

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!