Kinderen en baby's

Misha Lulu wintercollectie 2010

2 comments828 views
Ik houd van kinderkleding waarbij men rekening houdt met het milieus. En als het dan ook nog eens modieus en hip is en totaal niet onderdoet voor ‘gewone’ kleding dan ben ik helemaal weg. In de afgelopen weken hebben we al een tipje van de sluier opgelicht door op dit blog verschillende wintercollectie te bespreken. Vandaag is het de beurt voor Misha Lulu wintercollectie 2010.

Misha Lulu is een echt familiebedrijf. Eigenaar zijn Joe en Karen Salazar. Oorspronkelijk komt Karen uit El Salvador maar in de jaren ’80 verhuisde ze naar de Verenigde Staten om mode te studeren. Nu wonen ze als weer vele jaren in Pasadena, Californië met hun dochter Isabella.

Misha Lulu wintercollectie 2010_ fall winter collection 2010_ Lulu dress_wintercollectie_Iki Dress

Geïnspireerd door haar geloof, de Latijns-Amerikaanse cultuur, herinneringen uit haar kindertijd en het moederschap creëert Misha Lulu retro-moderne kleding voor baby’s, peuters en kinderen. Maar Misha Lulu is meer dan kleding. Het reflecteert op duidelijke wijze Karen en Joe’s liefde voor kunst, natuur en familie. De pijlers voor hun leven.

Misha Lulu wintercollectie 2010_ fall winter collection 2010_My house jumper_wintercollectie

Vintage geïnspireerde kleding

Afgelopen jaar schreef ik er in mijn enthousiasme al een blogpost over. En sindsdien is er het nodige verandert. Misha Lulu is nu namelijk ook verkrijgbaar bij Iki Dress! De wintercollecties is helemaal vintage geïnspireerd. Prachtige jurken, in subtiele tinten met sprookjesachtige prints. Bruin, groen en ook licht geel domineren het modebeeld. Zelf zijn we helemaal weg van deze Music Dress. Klinkt jou dit allemaal ook als muziek in de oren, neem dan vooral een kijkje bij Iki dress.

Misha Lulu wintercollectie 2010_ fall winter collection 2010_ Billie dress_wintercollectie

Misha Lulu wintercollectie 2010_ fall winter collection 2010_ red riding hood dress_wintercollectie_Iki Dress

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

2 Comments

Praat mee!