Feestkleding

Mischka Aoki Spring Summer 2014

2 comments2136 views

Bij GoodGirlsCompany hebben we een neusje voor mooie kinderkleding.  In de afgelopen jaren besteedden wij aan verschillende kledingmerken aandacht. Kleding die tot dan toe  vaak niet eens in Nederland verkrijgbaar was. Mischka Aoki is ook zo’n kledingmerk. Dit blog gaat over Mischka Aoki Spring Summer 2014 collectie.

Mischka Aoki_luxury brand for children_jurkjes voor bruidsmeisjes_bruidsmeisjes jurken

In november 2009 schreven wij hier als eerste over. Oprichtster Winnie vond dat er weinig kleding was die haar dochter het gevoel gaf een ster te zijn. Zo was Mischka Aoki geboren. Een luxueus kledingmerk voor de mini-fashionista. De eerste collectie zag er veelbelovend en in 2009 voorspelden wij al een mooie toekomst voor Mischka Aoki.

Mischka Aoki Kourtney Kardashion kidsfashion

Mischka Aoiki Spring summer collection 2014

Vier jaar later blijkt Mischka Aoki de hoge verwachtingen helemaal waar te maken. Luxe winkels als Harrods en Bergdorf Goodman hebben het in hun rekken hangen. Celebrity mama’s zoals Kourtney Kardashian kleden hun dochters er graag in. Bovendien mag Mischka Aoki haar collectie tonen op fashionshows zoals in London en New York. Inmiddels is de collectie niet alleen meer voor baby’s en peuters maar ook voor grotere meisjes.

Mischka Aoki Austrian kids fashion
Mooie zomerjurkjes zomercollectie voor meisjes

De feestjurken zijn adembenemend mooi. Niet geschikt gewone dagen, maar wel voor een speciale gelegenheid zoals bruidsmeisje op een trouwerij. Pas op bruid, met een bruidsmeisje in Mischka Aoki heb je een kleine concurrent…

mooie feestkleding voor meisjes

Lees hier het interview met Winnie, de bedenker achter Mischka Aoki.

Klik hier voor de Mischka Aoki zomercollectie 2015.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

2 Comments

Praat mee!