Kinderen en baby'sLifestylespeelgoedVerzorging

Mengelmoez

999 views
Toen miss G. pas was geboren, had ze bijna glad haar had.  Dat is ook te zien in haar new born fotoshoot.
In de loop van de maanden kwam daar slag in. Inmiddels kun je het geen slag meer noemen. Het is echt kroeshaar. En zoals voor iedereen die krullend haar heeft, geldt: het klit! Wat een drama is het om ’s ochtends haar haren uit te kammen. Ik probeer haar haren echt te ontzien door niet elke dag te kammen. Ik vind het zo zielig! Maar dat is natuurlijk ook geen lange termijn oplossing. Als ik haar haren dan wel weer uitkam, heeft ze nog meer klitten. Over het haar van Miss B. wil ik het helemaal al niet hebben.Zij heeft vanaf het begin af aan krullend haar gehad. Gelukkig werd ik door een lezer op Mengelmoez gewezen.

Mengelmoez-cadeauwinkel-voor-multiculturele-ouders-enkids-Mengelmoez-blended-beauty-blended-cutie
Ik weet wat ik voor mijn haar moet gebruiken. Maar wat gebruik je voor het haar van een halfbloedje of mengelmoesje? Initiatiefnemers van Mengelmoez ontdekten dat er voor donkere mensen en blanke mensen genoeg haarproducten zijn. Maar voor ‘generatie M (Multiracial) is er maar bar weinig beschikbaar.
Gelukkig is dat met Mengelmoez verleden tijd. Voor elke soort krullend en black hair zijn er producten. Of je kind nu net als Miss G BB3 ook wel spiraalkrullen genaamd heeft, of net zoals mijn haar BB5. Tranen en klithaar zijn verleden tijd met de juiste producten.
Naast haarproducten verkoopt Mengelmoez ook hele leuke poppen, kunst en muziek die multi-etniciteit als thema hebben. Voor ouders met kinderen met een getint huidje kan het vinden van een pop die op hun lijkt een echte uitdaging zijn. Veel winkels verkopen deze simpelweg niet.
Mengelmoez-cadeauwinkel-voor-multiculturele-ouders-enkids-Mengelmoez-pop-donkere pop
Klik hier voor het blog over My black Doll. Een webwinkel gespecialiseerd in donkere poppen.
Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!