Feestkleding Kinderkleding

Marilyn Tov feestkleding

22 januari 2010
Parijs is de onbetwiste modehoofdstad . Als je in deze stad opgroeit, kan het niet anders dan dat je een aangeboren gevoel voor mode en style hebt. Dat geldt ook voor Marilyn Tov. Ze groeide op in Parijs en ging er naar de fashion school.
Nadat ze trouwde, verliet ze Parijs en volgde haar man naar New York. Dat was het begin van een nieuw leven. Het was Marilyns droom een modelijn te lanceren waar ze trots op kan zijn. En dit was het juiste moment hiervoor. Oorspronkelijk wilde ze een vrouwenlijn maar tijdens het ontwerpen kreeg ze steeds meer interesse in kinderkleding. Als je pas getrouwd bent en nadenkt over het stichten van je eigen gezien, krijg je daar zelf inspiratie door. Zo ontstond de Marilyn Tov kinderkledinglijn.

Marilyn Tov feestkleding

Marilyn Tov staat voor simpele, eenvoudige, mooie belijning gecombineerd met een bohemian romantisch gevoel. Printen worden vervangen door prachtige vormen en stoffen. De kleurstelling is subtiel en bestaat uit poeder- en pasteltinten wat verwijst naar babypoeder en onze eerste dagen als baby in deze wereld. Met haar zwierige jurken en engelachtig uitziende topjes, oogt Marilyn Tov modern, modieus en toch comfortabel.
Marilyn Tov feestkleding vindt het belangrijk dat ze trots kan zijn op haar lijn. Daarom besteedt ze veel aandacht aan de details en wordt alles in New York gemaakt. Zodat ze kwaliteit kan waarborgen en er op toezien dat elk kledingstuk aan haar criteria voldoet. De huid van je kind je is belangrijk en omdat mode niet zomaar een kledingstuk is dat je na 2 wasbeurten weggooit, maar kunst dat je voor altijd kunt bewaren, zal Marilyn Tov nooit inleveren op kwaliteit.
Oordeel
In de afgelopen dagen hebben wij ons heerlijk vermaakt met het ‘look-book’ dat Marilyn Tov ons stuurde. Pagina’s vol jurken, bloesjes, rokken en topjes. De een nog mooier dan de ander. Alles is bijzonder artistiek gefotografeerd. Daar houdt ik van. Er gaat een sereniteit uit van de foto’s die je even stilzet. Al snel kwamen we tot de conclusie vijf foto’s kiezen wordt ontzettend moeilijk. Wij zullen dit jaar dan ook ongetwijfeld nog wel eens aan keer aandacht besteden aan Marilyn Tov feestkleding besteden en kijken reikhalzend uit naar de lente/zomercollectie. En naar een Nederlandse webwinkel die deze geweldige collectie meisjeskleding opneemt in haar assortiment.

Marilyn Tov feestkleding is verkrijgbaar bij:

Duitsland:
Marilyn Tov feestkleding
 • Reply
  Marilyn Tov zomercollectie 2011 - GoodgirlsCompany
  25 februari 2015 at 20:26

  […] Marilyn Tov schreef ik het afgelopen jaar al verschillende blogposts waar ik met veel plezier op terugkijk. En ik verheug me erop dat Princess haar mooie shirtje deze […]

 • Reply
  Talc kinderkleding: Franse flair - GoodgirlsCompany
  25 februari 2015 at 12:01

  […] koop je bij Smallable. In deze Franse webshop vind je nog meer mooie merken zoals Marilyn Tov, Noro Paris en Petit […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!