Feestkleding

Mar Louïs wintercollectie 2010

18 oktober 2010
In juli schreef ik een blogpost over de Mar Louïs zomercollectie. Een prachtige collectie kinderkleding in de kleuren wit en navy. Door het gebruik van bretels en klassieke elementen deed de collectie een beetje aan zoals Jottum. In dit blog besteed ik aandacht aan de Mar Louïs wintercollectie 2010.

De Mar Louïs wintercollectie 2010 staat al weel een paar weken online. Maar door een aantal drukke weken, moest het nog even wachten voordat ik er een blog over kon schrijven. Was het dan niet de moeite waard? Jazeker wel en met dit blog hopen we het helemaal goed te maken. Deze prachtige kinderkledingcollectie mag zeker gezien worden!

Mar Louiswintercollectie 2010_jasje met strikwerk voor meisjes_feestelijke meisjeskleding

Zoals je van Mar Louïs gewend bent bestaat ook de wintercollectie uit mooie zwierige jurken. Rokken met ruches  en kokette jasjes in de tinten  (gebroken) wit en antraciet grijs. Het merk doet typisch Nederlands aan. Klassieke kinderkleding gemaakt van rijke stoffen en prachtige afgewerkte details. Verwacht geen uitgesproken kleurenpalet. Dit merk moet het van subtiele tinten hebben. Maar als geen ander weet Mar Louïs te bewijzen dat natuurlijke tinten niet betekent dat een kledingstuk saai is. Modieuze strikken en prachtig korsetachtig vlechtwerk maken de kokette jasjes met geweldige knoopjes helemaal af. Ideaal voor de moeder die van klassiek, romantisch en chique houdt.

Mar Louis wintercollectie 2010_chique winterkleding voor meisjes_Pom Pom

Je koopt Mar Louïs in hun webshop.

Mar Louiswintercollectie 2010_polo girls_winterkleding voor meisjes

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!