Fashion Girls Outfit Mama

GIRLS OUTFIT: 3x Zomerse outfit of the day

29 juli 2017
Mama_Challenge_Zomerse_outfit_of_the_day_GoodGirlsCompany

Idealiter zou je kleding in de sale moeten kopen. Maar ervaring leert dat ik dan meestal achter het net vis. De kleine maten zijn al weg. Een merk als Edc hoef ik niet eens te proberen omdat het altijd te groot is. Toch lukte het mij on voor de Mama Challenge Zomerse outfit of the day opdracht maar liefst 3 verschillende zomerse outfits samen te stellen.

Als het op outfits showen aankomt, schuif ik meestal mijn kinderen naar voren. Ik heb er niet voor niets drie. Ze vinden het leuk om te doen en het houdt ze van de straat. Maar voor de Mama Challenge opdracht, leek het mij leuk om jullie mijn zomerse kleding te laten zien die ik in Kroatië droeg.Mama Challenge_Zomers_outfit_of_the_day_GoodGirlsCompany

Het verschil tussen werkkleding en mijn vakantiekloffie

Wanneer ik werk draag ik meestal nette kleding, hakken en vooral make-up. Maar als ik op vakantie ga, ben ik daar dus erg makkelijk mee. Ik ben niet een toerist die in spaghettibandjestopje, afritsbroek, heuptasje en sandalen van de ene culturele hoogtepunt naar andere hoogtepunt sjokt. Toch geef ik wel de voorkeur aan wat meer casual kleding. Verder moet vakantiekleding makkelijk te mixen zijn. De dagen dat ik 2 koffers vol kleding mee nam, liggen toch wel een beetje achter mij. Meestal deel ik nu een koffer met een van de kinderen.

Terwijl het hier in Nederland snertweer was, was het in Kroatië dagelijks boven de 30 graden. Tegen koffietijd was het vaak al warm, maar zodra de warmte over haar hoogtepunt was, werd het beter. De ondergaande zon kleurde de lucht rood en wij flaneerden over de boulevard van Split. Of liepen door kleine steegjes langs liefelijke huisjes en gezellige pleintjes.

Mama Challenge Zomerse outfit of the day

Mama Challenge_Zomerse_outfit_of_the_day_GoodGirlsCompany

Mijn meest favoriete outfit is toch wel dit setje. De top van met blad motief is van Only. Het heeft een peplum dus als je een klein buikje hebt, kleedt hij nog steeds mooi af. En ik was eigenlijk nooit zo van de korte broeken, maar voor dit witte kanten broekje maak ik een uitzondering.
Mama Challenge_Zomer_outfit_of_the_day_GoodGirlsCompany

Deze blauwe off shoulder top van kant heeft in principe weinig om het lijf. Daardoor is hij ideaal als het warm weer is en je niet zoveel kleding aan wilt. Toch oogt hij niet (te) bloot meer heeft hij juist eerder wat chics. En dat maakt hem weer geweldig om ‘s avonds te dragen als je uit eten gaat.

Mama_Challenge_Zomers_outfit_of_the_day_GoodGirlsCompany

En natuurlijk moest ik een zomerjurkje hebben. Ik koos voor een lekker opvallend kleurtje: rood. Geen schoenen met hakken, maar sneakers. Dat loopt veel makkelijker op de keien. Zodra de vakantie over is, verruil ik ze wel weer voor hakken.

Hoe ga jij in de vakantie het liefst gekleed?

Mama Challenge Zomerse outfit of the day van andere moeders:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!