Geen categorie

LoFff dancingdresses

18 september 2015
Lofff winter 2015-GoodGirlsCompany-meisjeskleding-winterkleding voor meisjes-poppen

Enkele weken geleden beschreef ik de wintercollectie van het Nederlandse merk LoFff. Tussen de foto’s zat ook een foto van een paar poppetjes. Gewoon omdat ik dat destijds leuk vond. Van de week bereikte mij het bericht dat dit niet zomaar een paar lappenpoppen zijn. Deze poppen horen bij 4 verschillende LoFff jurken. De LoFff dancingdresses. En het leuks is? Elke jurk heeft een pop in een bijpassende jurk. Weten hoe dat zit? Lees dan verder.

Lofff winter 2015-GoodGirlsCompany-meisjeskleding-roze meisjeskleding

LoFff dancingdresses

Bijna elk meisje houdt van dansen. Dat kan je natuurlijk niet zomaar in elk kledingstuk. Het liefst dans je natuurlijk in een mooiezwierige feestjurk. Daarom heeft LoFff vier té gekke dancingdresses in haar wintercollectie opgenomen. Bij deze  jurken zit een gratis popje in precies dezelfde jurk! Zo kan je dochtertje samen met jaar ‘ kleine vriendinnetje’ dansen!

LoFff dancingdresses

De LoFff dancingdresses zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, roze, donker rood en donkerblauw. De jurken zijn voorzien van prachtige borduursels. Ook zijn de gebruikte stoffen rijk en zitten comfortabel. De rokken zijn opgebouwd uit meerdere lagen stof voor een optimaal zwier & zwaai effect. Iedere dans wordt nog mooier in deze feestelijke outfit.  Deze jurken mét popje zijn uitsluitend verkrijgbaar via een van de vele LoFff verkooppunten.

Actie op Facebook

Heb jij een een dochter die van dansen houdt? Dat is mooi! LoFff roept alle trotse ouders op om een foto of filmpje van hun dansende dochtertje (s) te maken. Heeft jouw dochter in haar LoFffely lievelingsjurk en met haar (eventueel bijbehorende) pop een fantastische pose of dansje bedacht, deel dit dan op www.facebook.com/ilovelofff.  Onder de inzenders worden 5 waardebonnen verloot van € 50,- per stuk. Deze kan je in de webshop van LoFff besteden. En bij je bestelling krijg je dan natuurlijk ook een LoFff popje.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!