Babyspullen Kinderen en baby's speelgoed

Little ReBBels

26 februari 2010
 Miss B. haar babykamer heeft een echt Hollands tintje. In de aankleding ervan waren we telkens opzoek naar accessoires die binnen dit thema pasten. Haar kamers is inmiddels al weer een tijd af maar nog steeds heb ik een zwak voor accessoires die in haar kamer passen. En als ik even de kans krijg, koop ik ze. Zo stuitte ik op een stel konijntjes die te koop zijn bij Little Rebels.

Little ReBBels is een online shop die door Manon de Jong en Liset Mulder werd bedacht. Twee moeders met een voorliefde voor trendy unieke baby- en kinder lifestyle spulletjes. Beide vrouwen hebben ieder veel unieke baby- en kinderaccessoires ontworpen. Maar het was tijd om de creativiteit te bundelen in een nieuw merk: Little ReBBels.

Alles wordt door Little ReBBels handgemaakt. Little ReBBels vindt het belangrijk dat het door jou gekozen product uniek blijft. Het assortiment wordt dan ook vaak gewisseld en de oplage van producten blijft klein. Wanneer je Little ReBBels regelmatig bezoekt, ontdek je nieuwe producten. Tot een van de toppers behoort het beroemde konijntje. Laat Little ReBBels weten in welke print of kleur je hem hebben wilt en hij wordt naar wens gemaakt.

Little-ReBBels-lifestyle-accessoires-voor-de-kinderkamer

Review Little ReBBels

Little ReBBels is een leuke Hollandse no-nonsense winkel vol kinderaccessoires die het leven zo veel leuker maken. Neem bijvoorbeeld de gepersonaliseerde rugzakjes. De buitenkant is gemaakt van 100% katoen en de binnenkant van waterafstotende stof. Dit houd je spullen droog in weer en wind terwijl je tegelijkertijd van het help-ik-kan-mijn-kinds-rugzak-niet-vinden probleem afhelpt.

Voor de moeders die pas een kleine hebben en wiens leven nog niet zulke drama’s kent, is er het gewatteerd speelkleed. Volgens GoodGirlsCompany een aanrader! Middenin het kleed zit een ring voor een strandparasol. Hierdoor kan je kind altijd veilig in de schaduw zitten en door het gebruik van de parasol verklein je de kans dat het kleed wegwaait en je wel erg gênant over het strand moet gaan hollen opzoek naar je kleed.

Little-ReBBels-lifestyle-accessoires-voor-de-kinderkamer-speelschort-Cupcake

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!