Feestkleding

Little Mass

1 comment553 views
Sommige mensen zijn getalenteerd en krijgen kansen waar andere alleen maar van kunnen dromen. Maar doordat hun interesse ergens anders ligt, doen ze er niks mee. Dit gaat niet op voor Tina Chang, eigenaresse van Little Mass.

Ze houdt van kunst en toch concentreert ze zich met Little Mass alleen maar op mode. Inspiratie haalde ze uit Japanse Manga boeken. Ze tekende ze na en was er heilig van overtuigd dat kunst haar roeping was Maar dit geloof verloor ze tijdens haar middelbare schooltijd. Toen wilde ze iets nieuws proberen en werd ze modebewust.

feestjurken-voor-meisjes-mooie-kleding-voor-meisjes-Iki-Dress-GoodGirlsCompany-Little-Mass-Precious-Jems-dress

Vanaf dat moment was ze een overtuigde fashionista. Nadat ze het silhouet van haar zusje Hannah op een stuk stof tekende en hiermee haar allereerste kledingstuk maakte was de modeontwerpster in haar geboren.

feestjurken-voor-meisjes-mooie-kleding-voor-meisjes-Iki-Dress-GoodGirlsCompany-Little-Mass-Punk-Rouge-skirt

Little Mass is Europese mode met Hollywood glamour

Nog steeds werken de zussen Hannah en Tina samen. Ze vullen elkaar prima aan. Hannah’s neus voor zeken en Tina’s creativiteit leidde in 1997 tot de meisjeskledinglijn Little Mass. Een mix tussen Europese mode en de glamour van Hollywood. Little Mass bestaat uit 3 verschillende lijnen: Little Mass, Le Pink en Tru Luv. In de ‘Le Pink’ lijn vind je prachtige jurken voor baby’s tot en met pre-tieners. Jurken voor speciale gelegenheden zoals kerstochtend, Pasen, verjaardagen of een (bruilofts)feest . De Tru Luv is een sportieve lijn voor de modebewuste pretieners.

In Nederland koop je Little Mass bij:
Iki Dress

feestjurken-voor-meisjes-mooie-kleding-voor-meisjes-Iki-Dress-GoodGirlsCompany-Little-Mass-New-Romantic

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

1 Comment

  1. Pingback: Little Mass tutu - GoodgirlsCompany

Praat mee!