Babyspullen Kinderen en baby's

Lily-Balou draagdoeken

26 juli 2010
Op GoodGirlsCompany hebben we al verschillende draagdoeken besproken. Zo reisden we digitaal naar de andere kant van de wereld om de draagdoeken van Beep Beep Slings te bespreken. Ook bespraken we webshop Slingomama die de draagdoeken van Girasol en Bondolino verkoopt. Vandaag schrijf ik een blog over de Lily-Balou Draagdoek.
Toen miss G. geboren was, kreeg ik van haar opa en oma een BabyBjorn. “Heel erg handig voor de momenten waarop we geen kinderwagen bij ons hebben”, dachten we toen. Dat was in theorie. Leuk in theorie, maar in de praktijk ontdekte ik dat ik hem niet paste.

 

Niet paste? Ja, inderdaad je leest het goed. Hij kon niet voldoende aangepast worden aan mijn postuur. Ik ben vrij smal en tenger. Hoe ik ook met de riempjes schoof en trok, de rugsteun ondersteunde mijn onderrug niet. Naarmate Miss G zwaarder werd, hing ze steeds minder prettig. Niet ideaal! Ik kreeg rugpijn van de BabyBjorn en gebruikte hem puur als de nood echt heel hoog was. Als ik  voor 100% zeker wist dat ik er met mijn kinderwagen niet komen kon. En ook geen mensen kon verleiden de wagen te tillen.

Lily-Balou draagdoek_draagdoeken voor babyas_ergonomisch dragen_draagconsulente

Met de Lily-Balou draagdoek heb je je handen vrij en je baby dicht bij je

Ze zijn op maar liefst 5 manieren te dragen, kleurrijk en erg trendy. Wat? De geweldige draagdoeken van Lily-Balou. Alhoewel ik geen ervaring met deze draagdoeken heb, lijken ze mij ideaal. De Lily-Balou draagdoeken zijn speciaal ontworpen voor actieve en trendy moeders. Eenvoudig en snel aan te doen en zo compact dat ze in je hand- of luiertas passen. In de Lily- Balou draagdoek heb je je handen vrij maar je schat toch dicht bij je.

Lily-Balou draagdoeken_Fireworks_baby dragen- Girasol_Bondolino wrap sling_Natuurlijk ouderschap

Lily-Balou draagdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor een goede pasvorm. In tegenstelling tot de BabyBjorn zijn ze gemakkelijk aan te doen omdat ze geen gebruik maken van banden, ringen of gespen. Je kunt je kindje in 5 draagposities dragen en daardoor is hij ideaal voor pasgeboren baby’s tot peuters van 2-3 jaar. Op de website lees je hoe je de juiste maat kiest en vind je een handleiding met informatie over hoe je hem aandoet

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!