FeestkledingKinderen en baby's

Lemon Loves Layette

3 comments1613 views

Nu ik weet dat baby nummer 3 ook een meisje is, ben ik al weer druk bezig om de kledingkast in te richten. Babykleding van miss G en miss B heb ik niet. Bovendien is het stiekem ook erg leuk om dromerig de meest schattige outfitjes bij elkaar te verzamelen. Stilletjes te genieten van de gedachte dat mijn volgende prinsesje dit zal dragen en hoe leuk het haar zal staan. Heel internet speur ik af en zo kwam ik op Lemon Loves Layette. Lemon Loves Layette maakt heerlijk zachte babykleding. Kleding die geschikt is om in te slapen en om overdag in gezien te worden.

Lemon Loves Layette_Gerber Daisy dress_babykleding voor meisjes

Toen ik over Lemon Loves Layette hoorde, was ik even in verwarring. De naam leek erg veel op die van kinderkledingmerk Lemon Loves Lime. Na wat uitzoekwerk, begreep ik dat het ook met elkaar te maken heeft. Lemon Loves Layette is eigenlijk het kleine zusje van Lemon Loves Lime. Lemon Loves Layette richt zich echt op baby’s en peuters terwijl grote zus zich richt op kleine meisjes en pre-teens. Maar in de praktijk zie je dat webwinkels beide namen door elkaar gebruiken.

Lemon Loves Layette_Rose wrap blanket Blue tint

 

De kleding van Lemon Loves Layette wordt gemaakt van de allerbeste Pima katoen. Hierdoor is het super zacht. Dit jaar bestaat de Spring summer collectie uit de basics collectie en de Novelty collectie. Net zoals bij het grote zusje Lemon Loves Lime is een overdaad aan ruches kenmerkend. Super schattig en het kleedt meteen af. De bijpassende haarbandjes maken elke outfit een ware eye-catcher.

Lemon Loves Layette_Boonie Bloomer in white_babykleding voor meisjes

Online verkrijgbaar bij:

In Europa (dus zonder extra invoerkosten)
Childrensalon.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

3 Comments

  1. Pingback: Lemon Loves lime wintercollectie 2010 - GoodgirlsCompany

Praat mee!