Kinderen en baby'sKinderkamerLifestyle

Lampjes van Zzipp Lifestyle

830 views
Zzipp lifestyle-lampenkappen met retro look-GoodGirlsCompany-lifestyle voor de kinderkamer
Zzipp lifestyle maakt vintage lampenkapjes voor de kinderkamer. Van die eigentijdse lampenkapjes die elke kinderkamer een retro look en feel geven. Denk aan lieve plaatjes van schattige kindertjes gecombineerd met leuke printjes zoals bloemen en polkadots. Een ideale eigentijdse mix en match. Elke lampenkap wordt met veel aandacht en liefde gemaakt.
Zzipp lifestyle-GoodGirlsCompany-lampjes voor de kinderkamer-vintage nachtlampjes
Hierdoor is elk kap een klein cadeautje en speciaal.  Bij het zien van deze ontzettend leuke lampenkappen van Zzipp MOEST ik wel even een blogje schrijven. Ik weet gewoon zeker dat er lezers zijn die er net zo weg van zijn als ik. Zzipp is een webwinkel die gespecialiseerd is in vintage printjes.  Daarnaast is Zzipp is altijd opzoek naar nieuwe stoffen met vintage prints om daaromheen allerlei producten te bedenken.
Zzipp lifestyle-GoodGirlsCompany-lampjes voor de kinderkamer-vintage nachtlampjes voor kinderkamer
Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!