Kinderen en baby'sKinderkamer

Kukunest

463 views
Kukunest-dekbedden voor kinderen-lifestyle voor de kinderkamer-GoodGirlsCompany
Kukunest werd geïnspireerd door een droom: de droom om buitengewone ontwerpen te maken voor kinderkamers. Als jonge moeders werden Laura Mameesh en Teri Dimalanta constant verrast door de verwondering van hun kinderen en de zoektocht naar avontuur. Daarom geloven zij dat hun woonomgeving een reflectie moet zijn van hun grenzeloze creativiteit. Deze filosofie vormde de basis voor hun lifestyke voor de kinderkamer. Een lijn die alledaagse schoonheid vermengt met kleur en vooral bedoeld is om de creatieve geest van kinderen te voeden.

Kukunest maakt niet alleen bedlinnen die goed verkoopt. Ze nemen hun verantwoordelijkheid voor het milieu en de gezondheid van je kinderen ook serieus. Daarom zijn hun producten gecertificeerd volgens het Europese Öko-Tex systeem. Door een bewuster en milieuvriendelijker verpakkingsbeleid hoopt Kukunest haar ecologische voetafdruk

Met het bedlinnen van Kukunest tover je de slaapkamer van je dochter om tot een waar sprookjesparadijs. Een plek waar ze kan slapen, spelen en dagdromen. Kukunest neemt haar mee de wereld over met ‘Around the world’. Een set die bestaat uit frisse blauwe, roze een groene kleuren. Op het hoofdkussen vliegt een meisje in een luchtballon boven de Eiffeltoren, Opera House, Taj Mahal, Piramide en Golden Gatebridge die geportretteerd zijn op het dekbedovertrek. Gelukkig is na een lange en avontuurlijke wereldreis Dromenland altijd dichtbij.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!