Kinderen en baby'sLifestyle

Krijtwit

1 comment1922 views
Krijtwit_Roar_katy Perry_petit icone de la mode_stationary_lukamo_Donsje

Dat ik een meisje krijg zal ik weten. Ik heb al verschillende kledingwinkels bezocht en babykleding aangeschaft. In het roze. Op zich niks mis mee want het is een kleur die ook gemakkelijk met andere kleuren combineert. Toch merk ik dat er inmiddels voor mij een roze verzadigingspunt bereikt is. Er moet toch ook wel gewoon kleding in een andere kleur te koop zijn? In mijn speurtocht naar meidenkleding die een andere kleur heeft dan roze stuitte ik op Krijtwit. Een Nederlandse webwinkel boordevol zwart-wit kinderkleding. Het leuke aan zwart witte kinderkleding vind ik dat het meestal uniseks is. Krijtwit verkoopt naast kinderkleding ook nog stationery.

Krijtwit- Roar Katy Perry-zwart witte kinderkleding

Krijtwit staat voor stoer, uniek, zwart-wit, comfortabel, kwaliteit en bovenal met liefde gemaakt & gekozen! Krijtwit heeft een zeer wisselend assortiment. Dit zorgt ervoor dat de voorraad beperkt is, maar de collectie uniek blijft. Ideaal voor moeders die eens wat anders dan standaard willen.

Krijt wit-Huxababy legging-GoodGirlsCompany-stoere babykleding voor meisjes
Krijtwit verkoopt kleding van Little Urban Apparel, Sweet Luka Mo, Huxababy en Trilogy Design Co. Daarnaast verkopen ze ook hun eigen merk: Krijtwit. Dit staat voor handgemaakte mooie kinderkleding. Als je bij Krijtwit bestelt zie je dat iedere bestelling als een cadeautje wordt ingepakt. Voor jezelf of voor jouw stoere baby of peuter!
Terwijl wij even de webwinkel bekeken, viel het ons op dat de prijzen reuze meevallen. Zo kost dit hippe T-shirt maar 17,95. Ook verkoopt Krijtwit tutu’s voor maar 14,95. Prima prijzen om als moeder met een gerust hart nog meer leuke zwart-witte kinderkleding te shoppen.

Krijtwit stationary

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

1 Comment

Praat mee!