KinderkamerLifestyle

Krijtbordstickers van Holland in Huis

1220 views
“Hebben ze leuk gespeeld?” “Ja hoor. Ze hebben zich verkleed, met de poppen gespeeld en op de muur in Princess’ kamer getekend….” Stiekem moest ik dan lachen om de verschrikte gezichten van de ouders wiens kroost met mijn dochter gespeeld had. Sommige ouders zie je denkbeeldig al hun portemonnee trekken. Helemaal niet nodig! Mijn dochter heeft een een muur van schoolbordverf in haar slaapkamer. Ideaal voor kinderen die graag eens op de muur tekenen! Daarom ben ik ook zo weg van deze oer-Hollandse krijtbordstickers van Holland in Huis.
Je brengt ze makkelijk op de muur aan ene lekker kleuren maar. Holland in Huis heeft Krijtbordstickers van alledaagse Hollandse taferelen. Denk aan de grachtenpandjes in Amsterdam. Een toeristische mijlpaap en te herkennen uit duizenden. Je hebt de bekende trapgeveltje of het klokgeveltje. Op de zwarte achtergrond tekent je kindje makkelijk met een stift of krijtje de mooiste creaties. En wil je eens een keer wat anders? Dan haal je er even een (nat) doekje overheen. Klaar om met een schone lei een nieuwe tekening te maken.
 Holland in Huis_muurstickers_babykamer decoratie_Slaap kindje slaap_Hollandse kinderliedjes_interieurstickers_Lifestyle

De krijtbordstickers van Holland in Huis hebben herkenbare Hollandse afbeeldingen zoals een kussend paartje, grachtenpandjes of een schaap. Naast krijtbordstickers verkoopt Holland in Huis nog iets anders leuks: muurstickers met Hollandse kinderliedjes. Zo kun je met liedjes als Poesje Mauw en In de maneschijn een prachtige decoratie maken in de baby- of kinderkamer.

Holland in Huis_muurstickers_decoratie_Krijtbordsticker Kussend paartje_Hollandse krijtbordstickers_interieurstickers_lifestyle

 

Holland in Huis_muurstickers_decoratie_Krijtbordsticker Grachtenpandjes_Hollandse krijtbordstickers_interieurstickers_lifestyle

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!