Kinderen en baby'sLifestyle

Korting op Hippe Knipjes

458 views
Korting op Hippe Knipjes_haaraccessoires voor kleine meisjes

Toen eigenaresse Mechteld 2 1/2 jaar geleden beviel van een dochter met flink wat haar, wist ze een ding: daar moet gewoon wat in. En het liefst bij elk outfit een ander knipje. Zo ontstond Hippe Knipjes. Een webwinkel gespecialiseerd in haaraccessoires, versiersels voor haartjes knotjes en staartjes.

Inmiddels is het assortiment van Hippe Knipjes behoorlijk uitgebreid. Wat begon met knipjes voor de allereerste babyhaartjes, heeft nu ook een uitgebreide collectie met leuke haaraccessoires voor oudere meisjes. Ook leuk om te vermelden zijn de babyhaarbandjes. Ideaal voor kleine prinsesjes die nog niet bedeeld zijn met een weelderige haardos.

Ontvang 15% korting
Het creatieve bloed kruipt waar het niet gaan kan dus maakt Mechteld tegenwoordig ook broches, haarclips voor paardenstaarten, diadeems en armbandjes in veel verschillende kleuren en designs afgestemd op de tijd van het jaar.

Lezers van Trotse moeders krijgen 15% korting op het gehele assortiment met de kortingcode: trotsemoeders.

Hippe Knipjes_haarknipjes voor meisjesHippe knipjes_haarknipjes_korting op hippe knipjeshippe knipjes_korting op hippe knipjes
Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!