KinderkamerLifestyle

Koopjekinderkleding

398 views
Als moeder is het een uitdaging om je kind er leuk en verzorgd uit te laten zien tegen een prijs die binnen het budget blijft. Margriet, eigenaresse van Koopjekinderkleding en trotse moeder van 3 kinderen heeft sinds 2008 van deze hobby haar werk gemaakt. Koopjekinderkleding is een webwinkel met een ruim aanbod in kinderkleding voor kinderen vanaf maat 50 t/m maat 182. Variërend van outlet tot nieuwe merkkleding. Betaalbaarheid is daarbij een groot aandachtspunt, evenals een uitstekende service.

Naast kindermerkkleding vind je bij Koopjekinderkleding ook dromenvangers. Dromenvangers met een interessant verhaal. Met de aankoop van een dromenvanger steun je namelijk de stichting Tiuti Wally, die zich inzet voor de Kichua indianengemeenschap.

Koopjekinderkleding-dromenvangers-Trotse-Moeders-GoodGirlsCompany

Het doel van deze stichting is om voor hen een gezond leven te waarborgen zonder vernietiging van de natuurlijke bestaansbronnen en zoveel mogelijk behoud van hun cultuur en identiteit.

Koopjekinderkleding-haarknipjes-voor-meisjes-kinderkleding-voor-meisjes-setje-Pampolina-Trotse-Moeders-GoodGirlsCompany

Na lang wikken en wegen, nam Margriet enkele maanden geleden de grote stap om haar eigen creaties te maken. Sindsdien is het assortiment van Koopjekinderkleding aangevuld met handmade hippe broches, haarknipjes, mini-knipjes en feestelijke linten elastieken! “Ik vind het waanzinnig leuk om van elke bestelling weer wat leuks te maken en achteraf een leuke reactie te ontvangen in het gastenboek!”

Koopjekinderkleding-haarknipjes-voor-meisjes-win-actie-win-haarknipjes-Trotse-Moeders-GoodGirlsCompany

Win 1 van de setjes knipjes

Speciaal voor Trotse Moeders stelt Koopjekinderkleding 3 setjes haarknipjes beschikbaar. Wil jij kans maken op dit cadeau? Doe dan mee en win. Schrijf je in en onder alle inzendingen verloot Trotsemoeders deze prijzen. Inschrijven kan t/m 5 september 2010.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!