KinderkamerLifestylespeelgoed

Kijkkoffers van Grappig Winkeltje

765 views
Nieuwe webwinkel Grappig Winkeltje presenteert de Kijkkoffers, een hippe en vrolijke variant op de traditionele kijkdoos. Een uniek en eigentijds geboorte- of verjaardagscadeau voor aan de muur in de baby- of kinderkamer.

De kijkkoffers zijn ontworpen in het atelier van Grappig Winkeltje. Basis is een stevig kartonnen koffertje, verkrijgbaar in verschillende formaten. Wat er binnenin is te zien is steeds een verrassing, bijvoorbeeld een dansende ballerina, een sprookjesachtig landschap of een kabouterwereld. Stuk voor stuk kleurrijke taferelen die aansluiten bij de belevingswereld van baby en kind.


Op zoek naar een thema dat past bij de babykamer? In opdracht kan elk thema worden omgetoverd tot een vrolijke koffer. Aan de binnenkant van de deksel is ruimte gemaakt voor de naam van het kind. Schrijf deze erin met krijt. Zo wordt het cadeau nog persoonlijker en unieker.

Kijkkoffers van Grappig winkeltje_Kijkkoffer aquarium_Kijkkoffers_ lifestyle_kinderkamer_kraamcadeautjes

Kijkkoffers van Grappig winkeltje

Grappig Winkeltje biedt een ruime collectie accessoires rond drie thema’s, met voor elk wat wils. Romantisch & Landelijk is een warme collectie in rustige kleuren, met accessoires voor huis en tuin. Hip & Kunstig komt uit de eigen productiekoker: een hippe en felgekleurde collectie, voornamelijk voor kinderen. Kleurrijk & Kitsch is de derde collectie, nog volop in ontwikkeling: hippe items voor volwassenen, met hier en daar een vleugje eigentijdse kitsch.
Bezoek de nieuwe webwinkel op: www.grappigwinkeltje.nl.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!