Kinderen en baby's

Kate Quinn Organics

4 mei 2010

“Ik wilde kleding ontwerpen die de wensen en dromen van jonge ouders bevat. Kleding van de meest natuurlijke en zachte materialen. Om het tere babyhuidje mee te omhullen in de hoogste kwaliteit. En het meest belangrijk; de hoop op een schone en mooiere aarde”, aldus Kate Quinn. Eigenaar van Kate Quinn Organics

Kate Quinn Organics werd opgericht in 2006 als Earth Organic Baby Basics. Het streeft er naar om goed voor de aarde en haar bewonder te zorgen zonder compromissen te doen aan style en draagplezier. Haar eerste collectie riep veel enthousiaste reacties van ouders op. Ouders die haar bezorgdheid voor de aarde deelden en achter de kledingfilosofie staan.

Kate Quinn Organics

kate_Quinn_organics_natuurlijk opvoeden_kinderkleding van eco katoen_GoodGirlsCompany_organic

De reacties waren zo positief dat de lijn- die in eerste instantie alleen uit baby basics bestond= een jaar later uitgebreid werd. Er kwamen aanvullende kledingstukken, meer kleuren en grotere maten voor kleine kinderen. Bij een uitgebreide kledinglijn hoort natuurlijk ook een nieuwe naam. Vandaar dat Earth Organic Baby Basics veranderd werd in Kate Quinn Organics.

kate_Quinn_organics_natuurlijk opvoeden_kinderkleding van biologisch katoen

Kate Quinn Organics is eenvoudige en unieke ontwerpen

De elegante, eenvoudige ontwerpen en de frisse op de natuur geïnspireerde kleuren benadrukken een baby’s natuurlijke schoonheid. Kate Quinn Organics is verkrijgbaar in mooie basiskleuren zoals vanille en chocolade. Deze kun je op zichzelf dragen. Of je mixt ze met levendige contrasterende kleuren zoals libellenblauw en granaatappel rood. Voormalige Hollywood styliste Kate Quinn ontwerpt de kleding met in het achterhoofd dat het modieus en milieuvriendelijk moet zijn.

kate_Quinn_organics_sherpa_baby_bunting_biologische babykleding

Review Kate Quinn Organics

Ik wil echt onze bijdrage leveren aan het bekent maken van biologische babykleding. Het is een groeiende markt. En terecht! Er is steeds meer leuks verkrijgbaar. En ouders zijn er zich meer bewust van dat ons consumptiepatroon nadelige gevolgen heeft. Degenen die we het meest liefhebben onze kinderen betalen uiteindelijk de rekening.

Wij vinden Kate Quinn Organics een leuk merk met vrolijke draagbare kinderkleding. Kleding waarvan je op het eerst gezicht niet zou zeggen dat het biologisch is. Het is eigentijds, modieus en heeft totaal geen geitenwollensokken-imago. De sherpa baby bunting (het groene pakjes onderaan dit item) ziet er zo lief en zacht uit. Je zou  haast weer zelf klein willen zijn. Zodat je de zekerheid zhebt dat je altijd met liefde en de meeste zachte en warme stoffen omgeven werd.

  • Reply
    Sarah Waldo Organics - GoodgirlsCompany
    1 april 2015 at 09:47

    […] Nu heb ik op GoodGirlsCompany al een aantal merken besproken zoals Streep & Co, Piccalilly, Kate Quinn Organics en Serendipity Organics. De moeder die best wel biologische kleding wil kopen maar geen concessies […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!