Geen categorie

Jurkjes van Musjes.com

959 views
Musjes.com heeft een aantal geweldige zomerjurkjes voor je dochter. Jurkjes onder onder andere kinderkledingmerken zoals Piccalilly, L’Asticot en Decaf Plush. Dit jaar draagt je dochter ze als jurk en volgend jaar( mocht je dochter af en toe en broekje willen dragen) trek je er een spijkerbroekje onder en is het een tuniekje.
GoodGirlsCompany selecteerde een paar leuke jurkjes van Musjes.com voor je. Jurkjes voor kleine en grote meiden.
Je dochter kan er immers nooit genoeg hebben.
Het zomerweer zit dan misschien wel niet mee zitten. Als moeder met dochter weet ik een ding; je kunt nooit te veel jurken hebben. Er was een tijd waarin ik riep dat ik echt niet zo’n moeder wilde worden wiens dochter alleen maar in jurkjes en rokjes liep. Ik zou een geëmancipeerde jonge vrouw van mijn dochter maken en ze zou ook broeken dragen. Nu kom ik daarop terug. Nou ja niet ik, mijn dochter. Miss G. zit in de fase waarin ze weigert een broek te dragen. En ik ben er voor gezwicht. Het dragen van een broek of jurk is geen halszaak. Choose your battles. Als zij voorlopig jurken wil dragen vind ik dat prima.
De jurkjes van Musjes.com zijn zowel stoer als schattig. Bovendien zijn jurken zijn erg handig. T-shirtje, legging of maillotje er onder en je outfit is klaar. Zelfs zonder eerdergenoemde kledingstukken is een jurk af. Vandaar dat de jurk zo langzamerhand ook mijn favoriete zomerkledingstuk is en ik er geen genoeg van kan krijgen. Vooral niet bij het zien van deze jurkjes bij Musjes.com. Bij Musjes.com hebben ze een aantal jurken die wel erg origineel zijn. Jurkjes van
Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!