Geen categorie

Jurken van Rare Editions en Bonnie Jean

3228 views

Een webshop vol met jurken, dat was mijn idee toen ik bijna een jaar geleden Iki Dress begon. Leuke jurken, waar nog niet elke winkel mee vol hangt. Toen begon een zoektocht naar merken die niet in Nederlandse winkels worden verkocht.

Ik denk dat ik een aantal geweldige en unieke merken heb gevonden, maar als we naar de echte jurken specialisten onder onze merken kijken dan zijn dat toch wel Bonnie Jean en Rare Editions. De collectie jurken, en in de kleinere maten pant sets, die zij aanbieden is enorm. Doordat de fabricage van de jurken off shore plaats vind, zijn ook de prijzen zeer aantrekkelijk.

Mijn ervaring met deze merken is dat deze jurken echte blikvangers zijn. De modellen zijn super meisjesachtig en de stoffen zijn opvallend en van goede kwaliteit.

Het voorjaar komt er weer aan dus tijd om de eerste zomerjurken te kopen. Nu met legging en in de zomer met blote benen. De populairste zomerjurken van dit moment:

Rare Editions flower Zebra Dress
Een super jurk van Rare Editions groot bloem patroon met zebra motief. De jurk is gemaakt van verschillende stofsoorten, zo is de rok van een soort wafelstof. De jurk heeft een tule onderrok. Het model is aansluitend. De jurk is leverbaar in de maten 92-122 en kost 39,95

Rare Editions Butterfly Dress
Heerlijke jurk van Rare Editions. In de kleurig zwart, wit en geel met stippen en vlinders. De rok is een halve cirkel, zo wijd en heeft een onderrok afgezet met een randje tule. Nog verkrijgbaar in de maten 110-116-122 voor 29,95.

Bonnie Jean Dark Flower Dress
Verwacht in de komende weken deze hele mooie jurk van Bonnie Jean. Een jurk met een hele chique uitstraling. Prijs 39,95. Maten 104-122.

Bonnie Jean Halter dress
Een mooie halterjurk met bloemmotief van Bonnie Jean ook verkrijgbaar in de grotere maten van 110 – 158. Prijs 34,95.

Iki Dress verwacht tot mei zeker wel elke maand een aantal nieuwe modellen van deze merken dus houd onze site goed in de gaten.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!