Geen categorie

Jottum wintercollectie 2010

24 juni 2010
Nadat ik een halve avond internet af zocht voor een  paar plaatje van de nieuwe Jottum wintercollectie 2010 vond ik onderstaande foto’s. De wintercollectie bestaat uit blauwe en mosgroene kleuren aangevuld met navy, aubergine, paars en soms fuchsia tinten. Gemaakt van prachtige kwaliteit en met mooie details zoals we van Jottum gewend zijn. Hopelijk vind ik in de komende maanden meer. Via hun eigen website bijvoorbeeld want op dit moment laat die alleen nog maar de zomercollectie zien. Gelukkig heb ik zo mijn connecties… .
Toch geven de foto’s al een mooie indruk van wat de Jottum wintercollectie 2010 dit jaar gaat brengen. Een pareltje is de mooie coat in pettol die je bovenaan ziet. Gemaakt van een een prachtige wollen stof en aan de binnenkant gevoerd. Combineer hem met de jurk en je meisje is klaar voor een feestelijke winterdag.
Maar naar mooie jassen heeft de Jottum wintercollectie 2010 ook hele fijne rokjes. Rokjes is een antraciet kleur gemaakt van soepele stretchstof in een klassieke snit. Heerlijk voor die dagen dat het koud is en je lekker met opgetrokken knieën onder een dekentje bij de haard wil zittem. Tegelijkertijd kleden ze door hun klassieke snit ook weer heel mooi af zodat je klaar bent voor mocht de dag een feestelijke aangelegenheid brengen. In het midden ziet je een rokje met een mooie schotse ruit. Deze trekt toch wel de aandacht in de Jottum wintercollectie 2010. Mooi gerimpeld aan de bovenkant. de bruine kleur en het pettol groen vormen een mooi kleurencontrast.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!