Feestkleding

Jottum communiejurken

20 maart 2014
Communiekleding-voor-meisjes_Communie-2014_Jottum_kleding-voor-bruidsmeisjes_De-mooiste-communiejurkjes
 Het weer wordt beter. De lente komt er aan. Zo vlak voor Pasen gaat het kriebelen en wil menig klein meisje flaneren met blote benen in de frisse lentelucht. Voor andere meisjes is dit de periode waarin als witte bruidjes op weg naar de kerk gaan om communie te doen. Wij zochten op internet naar geschikte communiejurken en vonden deze top 5 van uit de lente – zomercollectie van Jottum.
Benieuwd naar de Jottum Pre-spring collectie van 2015? Klik dan hier.

Jottum staat bekend om zijn degelijke Oer-Hollandse kleding met een vleugje romantiek en nostalgie in de kleuren wit en navy.  De Jottum communiejurken zijn er in de kleuren helder wit tot gebroken wit. Stuk voor stuk plaatjes van jurken. Zoals we van Jottum gewend zijn is er veel oog voor detail. Zo heeft de Jottum Soham een prachtige vetersluiting aan de voorkant. Jottum Sumba is langs het lijfje afgewerkt met een roezelrand die een mooi contrast geeft met de plooien van de rok. En als laatste heeft Jotum Sjeek  banen van satijnlint die langs de hals samen komen in strikken.
Jottum communiejurken zijn niet alleen geschikt voor de communie maar ook als feestkleding voor bruidsmeisjes of voor andere feestelijke aangelegenheden.
Jottum communion dresses 2014

Onze top 5 favoriete communiejurken van Jottum

1. Jottum Sjeek
Via Kleertjes.com

2. Jottum Soham
Via Kleertjes.com en Olliewood

3. Jottum Sumba
Via Kleertjes.com

4. Jottum Steva
Via Kleertjes.com

5. Jottum Silva
Via Kleertjes.com

Voor 2015 maakten we deze selectie van 5 prachtige communiejurken

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!