FeestkledingKinderen en baby's

Jil en Sil wintercollectie 2010

1 comment595 views
 Eindelijk! De Jil en Sil wintercollectie 2010 is binnen. Hier keek ik all weer een tijdje naar uit. Dit jaar heet de collectie pret-a-porter. En zoals we van Jil en Sil gewend zijn, is de kleding gemaakt in basistinten waardoor het onderling makkelijk met elkaar te combineren is.

Hoewel de collectie prachtige jassen bevat en ook enkele andere juweeltjes bekroop mij toch een een teleurstellend gevoel. Jammer, want ik vind Jil en Sil fantastisch. Sinds de geweldige zomercollectie van afgelopen jaar keek ik ook reikhalzend uit naar de wintercollectie.

Jil-en-Sil-wintercollectie-2010-review-Jil-en-Sil-wintercollectie-2010-winterkleding-voor-babys

Helaas maakt de Jil en Sil wintercollectie 2010 mijn verwachtingen niet waar. Wat mij betreft valt de wintercollectie tegen. Het lookbook laat vooral dezelfde kledingstukken zien. Bovendien had Jil en Sil ook wel wat meer aandacht mogen besteden aan de styling en belichting. Het oog wil ook wat.  Voor kids fashion betekent dat mooie frisse foto’s. Geen foto’s waarop baby’s duidelijk zichtbaar worden vastgehouden. Bovendien kan je een vlekkerige rode huid best wel een beetje bijwerken met een fotobewerkingsprogramma.

Jil-en-Sil-wintercollectie-2010-review-Jil-en-Sil-winterkleding-voor-babys

Alles bij elkaar maakt de wintercollectie niet dat hebberige gevoel los zoals ik dat meestal bij Jil en Sil heb. Ik mis mooie blouses, parmantige ballonrokken. Of de rijke, luxe stoffen en verfijnde details zoals ik dat in het verleden gewend was.

Okay, ik wil je ook weer niet teveel beïnvloeden. Kijk en oordeel zelf maar. Misschien ben ik ook wel gewoon verwend. Afgelopen week vermaakte ik mij goed met het lookbook van Pom Pom Casual. Over deze collectie ben ik lyrisch. Echt beeldschoon! Alles klopt aan deze collectie de kledingstukken, accessoires, sfeer van de fotografie etc. Daar besteed ik deze week zeker aandacht aan.

Jil-en-Sil-wintercollectie-2010-review-Jil-en-Sil-wintercollectie-2010-nette-winterkleding-voor-meisjes

Tip voor Jil en Sil: kijk maar even goed naar de wintercollectie van Pom Pom Casual. Hier kun je veel van leren voor je eigen wintercollectie van 2011/2012. Ik zeg het dan ook niet graag maar Jil en Sil zal deze winter niet veel vertegenwoordigd zijn in Miss G. haar kledingkast.

Je bestelt de wintercollectie alvast bij:
Kindergoed Achterbergh
Kledingfeestje
Kleertjes.com

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

1 Comment

Praat mee!