Interieur Kinderkamer Lifestyle

Imbarro hanglampen

21 oktober 2010
Nog even wachten en dan is het winter. Aan het eind van deze maand wordt de klok  al verzet en begint de wintertijd echt. Nu vond ik het in de afgelopen weken al  erg  winters aanvoelen. Het is al oktober en de lange zwoele zomeravonden zijn allang vergeten. Tijd voor voor een beetje licht in de duisternis met deze Imbarro hanglampen.
Imbarro hanglampen_Lamp Alessa_kinderkamer_lifestyle en accessoires voor de kinderkamer
Op deze donkere dagen steken we in mijn huishouden vaak aan het einde van de middag al wat kaarsen aan. “Lekker gezellig!”, zegt Miss G dan vaan genietend.  Ze mag dan nog wel klein zijn, maar ze heeft helemaal gelijk. Kaarslicht is gezellig op deze donkere dagen. En ook haar zusje Miss B. vind het prachtig. Ze kan het dan misschien nog wel niet helemaal zeggen en weet dan misschien nog niet wat het is. Maar die fonkelende vlammetjes vindt ze prachtig. En van een veilige afstand mag ze er graag naar kijken.
Imbarro hanglampen_Lamp_birdy_kinderkamer_lifestyle en accessoires voor de kinderkamer
Omdat beide missen op hun slaapkamer hoognodig nieuwe lampen moeten hebben, zag ik de prachtige hanglampen van Imbarro. Imbarro is een Nederlands merk dat werd opgericht in 1993. Inmiddels is het gevestigd in Apeldoorn.
Het merk maakt prachtige hanglampen van organza of polyester zijde en versierd met prachtige details van bloemen en vogels. Heel hip en leuk voor elke meisjeskamer.
Imbarro hanglampen_Lamp Rose_kinderkamer_lifestyle_hippe lampen

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!