Baby's en kinderen Spelen

Imaginarium

4 november 2014
Winkelpui Imaginarium_Arnhem

Wie in het verleden het zuidelijke gedeelte van Europa bezocht, kende de winkelketen uit landen zoals Portugal en Spanje. Imaginarium viel op door hun entree. Een regenboogdeur voor volwassenen en een klein poortje voor kinderen. Sinds anderhalf jaar hoef je niet meer naar Zuid-Europa af te reizen om bij deze speelgoedwinkel spulletjes te bestellen. Naast een webwinkel heeft Imaginarium heeft nu ook echte winkelpanden in de steden Amsterdam, Haarlem en Arnhem.

In de binnenstad van Arnhem vind je Imaginarium in het Musiskwartier. Een sfeervol winkelgebied gelegen in de historische binnenstad van Arnhem. Hier vind je onder andere winkels zoals H&M, New Yorker, C&A, Rituals, T-mobile en Imaginarium.

groot-houten-poppenhuis-met-meubilair_Imaginarium_Poppenhuizen voor meisjes_speelgoed_Pakjesavond_Sinterklaas_goedkoop speelgoed_origineel speelgoed

Zoals de naam al zegt, vervult de winkel je stoutste kinderdromen. Dat is ook niet verwonderlijk want Imaginarium is de meest gespecialiseerde speelgoedketen ter wereld. Met bijna 400 verkooppunten in 30 verschillende landen. Imaginarium biedt ouders en kinderen de mogelijkheid om te leren, plezier te maken en garandeert een maximale kwaliteit en veiligheid van hun producten. Wanneer ik met Princess en Rocker door de binnenstad loop, moeten we altijd even een bezoekje brengen. Niet alleen de meisjes genieten van het assortiment, maar ik ook. Het speelgoedaanbod is vaak net even anders dan wat je bij standaard speelgoedwinkels zoals Bart Smit of Intertoys vindt.

 

Zorgen dat kinderen meer en beter plezier maken

Imaginarium, S.A. werd op 7 oktober 1992 opgericht door een groep professionals met uitgebreide ervaring in de speelgoed- en distributiewereld. Imaginarium heeft een duidelijke visie die je in 2 punten samenvat.

  1. zorgen dat kinderen meer en beter plezier maken.
    En zeker niet minder belangrijk
  2. het bevorderen van de vorming en ontwikkeling van kinderen.

Imaginarium_meegroei-loopfiets_meisjesspeelgoed

Daarom baseert Imaginarium hun bedrijfsstrategie op specifieke waarden die ze onderscheidt van de concurrentie.

  • kwaliteit
  • veiligheid
  • educatief
  • leuk
  • geen seksisme
  • geen oorlogsspeelgoed

Het speelgoed beschikt over een ‘ItsImagical kwaliteitslogo’ door dit logo weet je dat je kinderen sociale vaardigheden en didactische nieuwe inzichten leren. Producten met dit logo vormen een exclusieve collectie die twee keer per jaar wordt vernieuwd.

Imaginarium_speelgoed_Sinterklaas_Pakjesavond_Goedkoop kinderspeelgoed_houten-keukentje-met-geluid

Als je de website bekijkt zie je dat het speelgoed in verschillende categorieën staat gegroepeerd. Zo zijn er wetenschap & Natuur, Baby & Peuter , Spellen en Puzzels, Poppen & speelfiguren, buitenspeelgoed en rollenspellen. Onder rollenspelen vind je de mooiste keukens en accessoires voor in een keuken. Voor de echte mini-Diva is er de knalroze keuken Grand chef master kitchen. Maar de blender en het koffiezetapparaat hebben een neutrale kleur. De Camomille speelfiguurtjes zorgden bij mij toch voor een blik van herkenning. Toen ik klein was, had ik ook zoiets en daar was ik uren zoet mee. Dat is ook het gevoel wat je bij speelgoed van Imaginarium krijgt. Bepaalde klassiekers zijn in een nieuw jasje gestoken. Hierdoor krijg je kinderspeelgoed dat origineel is en tijdloos.

Camomille boomhut-miniatuurdieren_Camomille Treehouse_Imaginarium_origineel kinderspeelgoed
Tip voor de feestdagen? Kijk even bij Kleine prijsjes & Outlet. Misschien tik je hier nog iets leuks op de kop voor Sinterklaas of kerst.

Kijk op Facebook voor leuke acties en informatie.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!