Persoonlijk

Digital Native!

369 views
Vanochtend hadden we een jeugddienst in de kerk. Via sms mocht je anoniem een vraag stellen. Voor de senioren is zoiets innovatief en vooruitstrevend. En er werd dan ook niet voor niks gevraagd of ze nog hulp nodig hebben. Voor mij als jongere is dit vrij normaal. Sms’en vind ik zelfs al weer een beetje achterhaald. Ik wil per twitter mijn vraag stellen met een eigen hashtag. Net zoals #tvoh of #bzv.
De technische mogelijkheden zijn er dus waarom maken we er geen gebruik van. Ik overzag een probleempje ik ben een digital native en de organisator is een digital immigrant. Hoewel hij inmiddels zijn eigen twitter account heeft en hard op weg is zich de materie eigen te maken, is het voor hem en de andere betrokkenen nog niet zo vanzelf sprekend. Ze willen wel, maar het is allemaal nog vrij nieuw. En ze moeten natuurlijk ook niet vergeten dat het voor de echte ouderen mogelijk nog lastiger en moeilijk te begrijpen is. Toch zal ik bij de volgende jeugddienst flink lobbyen om gebruik te maken van Twitter. Ik zie het wel voor mij. Per tweet een vraag stellen en met een lap top op schoot in de kerk 😉
 

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!