Feestkleding

I love Gorgeous zomercollectie 2015

2 comments2118 views

De I love Gorgeous zomercollectie 2015 ziet er weer fantastisch uit. Jurken voor meisjes in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. De nieuwe collectie heeft geometrische prints, prachtige luchtige stoffen en jurken die geïnspireerd zijn door Griekse mythen en sagen.

De vriendinnen Lucy Enfield en Sophie Worthington maken prachtige, draagbare kleding  voor meisjes. Kleding waarbij traditionele technieken zoals smocking en kant gecombineerd worden met hippe stoffen. Het resultaat is prachtige maar vooral tijdloze collectie (feest)jurken. Romantische jurken die geschikt zijn voor een bruiloft of communie. Maar ook jurken die geschikt zijn om op een ander feestje te dragen.

I-love-gorgeous-Calypso-dress-zwierige-jurken-voor-meisjes-communiejurken-bruidsmeisjes-jurken-voor-meisjes

In de nieuwe collectie vind je natuurlijk feestjurken in de kleur roze. Je dochter kan haar hart ophalen aan roze. Roze in de tinten poederroze, zalm- en koraalroze tot lichtroze. Deze kleuren vormen een heerlijk contrast met elkaar en geven de jurken meteen een eigenwijs karakter.

Daarnaast heb je natuurlijk ook andere kleuren. Een daarvan is groen. IloveGorgeous biedt jurken in de kleuren mosgroen, petol en mintgroen. Maar er zijn ook jurken met prints. Vooral de gebloemde Cilla dress die een groene basis heeft, is een aanrader voor de romantische meisjes onder ons.

I-love-gorgeous-Allegra-dress-Primroses-dress-zwierige-jurken-voor-meisjes-communiejurken-bruidsmeisjes-jurken-voor-meisjes

Maar waar ik helemaal blij van werd waren de jurken in de kleur geel. Niet zomaar geel, maar citroen geel. Zo heb je de klassieke Thalia en Primrose Dress. Geschikt voor meisjes die van nette jurkjes zonder al te veel franjes en ruches houden. Deze jurken moeten het hebben van subtiele details zoals ingeknipte kapmouwtjes en fijne borduursels. Maar de Vision dress in geel met geometrisch patroon is echt mijn favoriet. Deze combineert fel geel met subtiel grijs. Nooit geweten dat dit zo’n leuke combinatie kan zijn.

I-love-gorgeous-Shiny-love-jumper-and-skirt-zwierige-jurken-voor-meisjes-communiejurken-bruidsmeisjes-jurken-voor-meisjes

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

2 Comments

Praat mee!