MamaPositiekleding

HOTmilk positielingerie

867 views

HOTmilk zorgde voor beroering met hun reclamecampagnes waarin ze zwangere vrouwen in sexy lingerie lieten poseren. Zwangerschapslingerie wel te verstaan. Want op het gebied van onderkleding kun je anno 2009 alle kanten op. Behalve als je zwanger bent. Dan wordt het in het beste geval een katoenen meegroeigeval met wat zuinig kant voor het vrouwelijke effect. “Belachelijk!”, moeten ze bij HOTmilk gedacht hebben. Het vrouwelijk lichaam heeft altijd recht op mooi ondergoed en zo geschiedde.

“Ongehoord en pornografisch!” scandeerde de media. Want zoals we allemaal weten is je lichaam een tempel. Een hemelse plek voor de baby of foetus om te vertoeven tijdens zijn 9 maanden lange vorming. Behalve als die tempel in sexy lingerie gehuld is natuurlijk… . En de (aanstaande) moeders? Die werd niks gevraagd en zij zwegen als het graf. Allang blij dat HOTmilk begrijpt dat ze naast moeder ook gewoon nog vrouw zijn en ook wel eens onderkleding willen dragen die het niveau katoenen sportbeha. overstijgt.
Doordat HOTmilk lingerie maakt die rekening houdt met je groeiende lichaam, zitten onderbroekjes en bh’s je als gegoten. De rijke stoffen en prachtige details maken dat je je als vrouw niet alleen comfortabel voelt, maar ook sexy. HOTmilk lingerie is ideaal om  tijdens de zwangerschap zo onder kleding te dragen. Daarnaast hebben ze ook bh’s die je als voedingsbeha in de borstvoedingsperiode kunt gebruiken.
Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!