Kinderen en baby'sLifestyle

H&M Newborn Exclusive voorjaarscollectie

4 comments2586 views

Sinds 12 maart kun je online de H&M Newborn Exclusive voorjaarscollectie kopen. Met de verkoop van de kinderkleding steunt H&M Unicef’s vaccinatieprogramma door 1 poliovaccin te doneren voor elk verkocht artikel. De Newborn Exclusive voorjaarscollectie is een complete zomerse garderobe voor de allerkleinsten. Bovendien is hij ook nog een gemaakt van duurzamere materialen. H&M doneert 1 poliovaccin, oftewel 10% van de verkoopprijs. H&M en Unicef zijn internationale partners. Sinds 2004 werken zij intensief samen om het leven van kinderen te verbeteren. Wereldwijd heeft H&M maar liefst 18 miljoen dollar opgehaald voor de Unicef-projecten.

Natuurlijk komt deze samenwerking tussen Unicef en H&M niet geheel onverwachts. Sinds het modehuis in 2009 het initiatief ‘All for Children’ lanceerde, brengt het jaarlijks v een collectie uit speciaal voor de hulporganisatie. Met de ‘All for Children’-collectie biedt H&M klanten de mogelijkheid om een persoonlijke bijdrage te leveren. En  helpt het unicef om kinderen een betere levensstart te geven door onderwijs en ontwikkeling.

Bescherming van de meest kwetsbare kinderen

Ook de nieuwe collectie draagt bij aan het welzijn van die kinderen die dit het meest nodig hebben. Van elk verkocht kledingstuk van de Newborn Exclusive collectie doneert H&M een poliovaccin aan Unicefs wereldwijde vaccinatieprogramma. Als klant draag je bij  aan de aankoop van vaccins en de bescherming van de meest kwetsbare kinderen in achtergestelde gebieden.

De sets en pakjes van de Newborn Exclusive voorjaarscollectie hebben een hoge kwaliteit en zijn ontworpen met veel aandacht voor details. De stofjes en zomen zijn super zacht. Dit geeft je kindje extra comfort. Ook zijn de kledingstukken gemaakt van 100% biologisch katoen. Leuk aan de collectie is dat uniseks kleuren zoals wit en grijs de boventoon voeren. Voor meisjes is dit weliswaar aangevuld met zacht roze, maar je kunt lekker mixen en matchen. Met de juiste accessoires is het grijze katoenen overall geschikt voor jongens en meisjes. Alle kledingstukken zijn verkrijgbaar in de babymaten 50-74.

HM-Newborn-Exclusive-voorjaarscollectie-voor-Unicef-fijngebreid-overslagvest

 

HM-Newborn-Exclusive-voorjaarscollectie-voor-Unicef-jurk met pofbroekje

 

HM-Newborn-Exclusive-voorjaarscollectie-voor-Unicef-jumpsuit-met-vollants

 

HM-Newborn-Exclusive-voorjaarscollectie-voor-Unicef-top-en-broek

 

HM-Newborn-Exclusive-voorjaarscollectie-voor-Unicef

 

HM-Newborn-Exclusive-voorjaarscollectie-voor-Unicef-kleding-voor-meisjes

 

 

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

4 Comments

Praat mee!