Lifestyle

Hip & Stip kerstkaarten

24 november 2010
 Hip & Stip kerstkaarten is een unieke verzamelplek van de leukste en hipste kaarten. Sinds november 2008 verkoopt deze online  winkel exclusieve kaarten en unieke ontwerpen van ontwerpers zoals Gribbeltje, Lilalein, Jojojanneke, Lief Leuk en Eigen, Popje.com en Pimpelmees en vele anderen.

Naast wenskaarten, ansichtkaarten en kinderuitnodigingen verkopen ze ook unieke Holland, Lief & Trendy artikelen, die vaak alleen bij Hip & Stip Kaarten verkrijgbaar zijn. Kom verder kijken naar de unieke kaarten maar ook adresstickers, traktatiezakjes, broches, buttons, applicaties en veel meer.

Van unieke cadeaulabels, adresetiketten tot applicaties en notitieblokjes. Ze hebben ook een kaartenservice. Hier kun je een  handgeschreven kaart direct naar wens laten versturen. Je zult het allemaal terugvinden in de winkel.

Hip en stip kerstkaarten_Wendysign_drie wijzen_kerstkaarten_kerstkaart

Kleurrijke Kerstkaarten

De maand november staat bij Hip & Stip Kaarten helemaal in het teken van de kerstkaarten. De geliefde kleurrijke kerst ansichtkaarten waarvan de achterkant ook in kleur bedrukt is, is van Wendysign. Nieuw zijn de dubbele kerstkaarten (binnenkant ook bedrukt in kleur) van nieuwe ontwerper Studio Koekepeer. Erg unieke kaarten. Apart verkrijgbaar maar ook in kaartensets. Hip & Stip Kaarten verkoopt een uniek kerst etiket waarmee je de enveloppen nog feestelijker kunt maken. Leuk om voor die kaart voor een speciaal persoon of voor de leukste kerstcadeautjes!

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!