BabyspullenKinderen en baby's

Hip babies

492 views
Hip babies-GoodGirlsCompany-sieraden voor babys-geboortesieraden-sieraden voor meisjes

Hip babies maakt sieraden voor kleine meisjes. Noem het geboortesieraden voor juweeltjes voor engeltjes voor elk soort gelegenheid heeft Hip Babies het juiste sieraad. Voor de geboorte van mijn beide dochters ontving ik een zilveren armbandje met hun naam erop van hun voogden. Zo klein en delicaat, net als pasgeboren baby’s zijn. Elke keer als ik het zie, denk aan de personen die ze gegeven hebben. Word ik herinnerd aan de speciale band die mijn dochters met hun hebben. Dat zij hun al vanaf het begin bij zich dragen.

Het mooie van sieraden is, dat je ze altijd bij je kunt dragen en zo de herinnering bij je draagt. En dat weet Hip babies ook. Zij maken (parel)sieraden voor meisjes. Zodat zij een speciale herinnering of moment voor altijd bij zich kunnen dragen.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!