BabyspullenKinderen en baby's

Hiiip lifestyle

679 views
Hiiip! is een webwinkel waar je ontzettend leuke hebbedingen voor baby en kinderen vindt. Spullen die bovendien ook nog eens met de hand worden gemaakt. Waardoor je dus ook een echt unieke product krijgt.

Neem bijvoorbeeld de lekker warme omslagdoeken. Deze zijn ideaal om je kindje direct na de geboorte in te wikkelen. De buitenkant heeft een Hiiip stofje en kun je bovendien nog verder personaliseren door Hiiip de naam van je kind erop te laten borduren of het te versieren met een rozetje. De binnenkant is gemaakt van fleece waardoor hij super zacht aanvoelt en je kindje bovendien lekker warm blijft.

Hiiip zet zich er niet alleen voor in om producten te maken die jouw kindje met liefde en zorg omringen, maar draagt daar ook op een andere schaal haar steentje aan bij. Wanneer jij een omslagdoek koopt is het fijn te weten dat een deel van de opbrengst naar Stichting Semmy gaat. Een stichting die tot doel heeft om de levensverwachting te verlengen en uiteindelijk de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker te vergroten.

Win Hiiip lifestyle omslagdoek

Voor Trotse Moeders mag een Hiiip lifestyle omslagdoek weggeven. Wil jij kans maken op dit unieke cadeau? Klik dan hier.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!